ZP Deventer

ZP Deventer

ZP Deventer is een lokaal online- en offline platform van zelfstandig professionals. Het platform wil de zichtbaarheid en samenwerking en daarmee de positie van zelfstandig ondernemend Deventer versterken en lokaal ondernemen stimuleren. We geven antwoord op vragen van alle zp'ers, of je nu net gestart bent, al langer bezig bent of bijvoorbeeld de koers van je bedrijf wil verleggen.  

 

Abonnementen ZP Deventer

ZP Deventer vindt flexibiliteit belangrijk en geeft jou de keuze tussen verschillende abonnementen: GO, PRO en PRO Plus. Op de flyer met abonnementsvormen lees je wat onder welk abonnement valt, hieronder vind je de toelichting.

 

Website ZP Deventer

www.zpdeventer.nl  Op de website kan je alle informatie vinden of je al langer onderneemt, de koers van je bedrijf wil verleggen, of wil starten met je bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprofiel op de website staat en je als zelfstandige zichtbaar bent voor opdrachtgevers en collega zelfstandigen en je ziet in één oogopslag alle interessante bijeenkomsten.

 

Bedrijfsprofiel

Natuurlijk hoort bij je lidmaatschap ook een vermelding op de website van ZP Deventer, bij het GO abonnement sta je met je basisgegevens op de website, bij het PRO- en PRO plus abonnement met je bedrijfsprofiel. Voorwaarde is wel dat je ingeschreven staat bij de KvK. Een voorbeeld van de profielen tref je in de bijlage aan.

 

Nieuwsbrief

Om je op de hoogte te houden over de vele ontwikkelingen op zp gebied ontvang je maandelijks onze nieuwsbrief.

 

Matchingtool

De matchingtool brengt vraag en aanbod bij elkaar. Opdrachtgevers plaatsen de opdracht en jij komt naar voren als geschikte kandidaat. De matchingtool is in 2020 live, tot die tijd bieden we je een netwerkgesprek.

 

Ondernemerswerkplaatsen

Je hebt een geweldig idee voor een eigen bedrijf. Fantastisch! Maar...dan begint het natuurlijk pas. Het Ondernemershuis is de plek om jouw idee, onder professionele begeleiding, verder uit te werken. Daarvoor hebben we de ondernemerswerkplaats, waarin we met behulp van het Business Model Canvas in 4 workshops de negen bouwstenen van het model behandelen.

 

Ondernemerslab

Een aantal keer per jaar organiseert het Ondernemershuis een workshopavond rondom een bepaald thema. Je doet kennis op met collega-ondernemers en voldoende mogelijkheid tot netwerken.

 

Ondernemersspreekuren

Iedere tweede dinsdag van de maand zijn de specialisten van KroeseWevers, Rabobank, KNOX, Smalbraak Notarissen en JPR Advocaten aanwezig op het Ondernemersplein. Tussen 15.00 - 17.00 uur zijn zij beschikbaar om op vrijblijvende basis je ondernemersvragen te beantwoorden.

 

Bijeenkomsten

Natuurlijk ben je ook welkom bij de netwerkbijeenkomsten, het Ondernemerslab en de themabijeenkomsten van ZP Deventer. Er zal een duidelijke planning op de website te vinden zijn, tot die tijd zullen we de bijeenkomsten in de nieuwsbrief vermelden.

 

Kennisgesprekken lokale experts

Wij hebben tientallen professionals in Deventer bereid gevonden hun kennis gratis te delen. Dit gaat heel simpel; je zoekt de professional op waarvan je denkt dat hij/zij het antwoord op je ondernemersvraag heeft, thema’s zijn bijvoorbeeld juridisch, E-commerce, financieel of groei. Je benadert vervolgens deze persoon voor een afspraak op een dag, tijdstip en locatie die je het beste uitkomt.

 

Ondernemershuis Deventer

Het Ondernemershuis is de grootste broedplaats voor ondernemers in Deventer. Het is een inspirerende (net)werklocatie met de deur voor iedere ondernemer wij open. Het Ondernemershuis heeft een professioneel begeleidingsaanbod voor pré starters, starters en klein MKB en verlenen adequate ondersteuning aan ondernemers in zwaar weer. Het Ondernemershuis participeert in projecten die het ondernemersklimaat versterken.

 

MKB Deventer

Bij het lidmaatschap van ZP Deventer geniet je ook van alle voordelen van MKB Deventer. MKB Deventer is de grootste lokale ondernemersvereniging van Nederland met meer dan 1200 leden. MKB Deventer wil een gezond ondernemersklimaat realiseren voor ondernemers in het algemeen en voor haar leden in het bijzonder, hun motto is dan ook “Samen groeien”. Dat doen zij door veel verschillende activiteiten, neem hiervoor ook een kijkje op de website www.mkbdeventer.nl

 

ZZP Nederland

Bij het lidmaatschap van ZP Deventer ontvang je ook het lidmaatschap van ZZP Nederland. Wij regelen dit voor jou. Het lidmaatschap gaat per 1 januari 2020 in. ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland, zie ook www.zzp-nederland.nl. Ben je al lid van ZZP Nederland? Dan horen we het graag! We verwelkomen je graag bij ZP Deventer!

 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op! Je kan contact opnemen met Renate Smit via renate@zpdeventer.nl of telefoonnummer 06 – 418 72 753.

Website: www.zpdeventer.nl

E-mail: Info@zpdeventer.nl

Telefoon: 0570-758 021

 

 

ZP Deventer is een initiatief van Ondernemershuis Deventer, ZZP Nederland en MKB Deventer. 

 

logo zp deventer

Contact ZP Deventer

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Wat is je vraag?
* Verplichte velden