WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Tools

Tools

Ondernemingen groeien en dat brengt uitdagingen en kansen met zich mee. Hieronder vind je een aantal gratis tools vanuit de Business MakeOver die je kunnen helpen. Klik op de link om bij de betreffende tool uit te komen.

Ik wil mijn bedrijf / business model innoveren

Het Business Model Canvas bestaat uit negen bouwstenen die je helpen om je bedrijf te beschrijven en om op gezette tijden onder de loep te nemen. Klik hier om er direct mee aan de slag te gaan.

Ik wil mijn klanten leren kennen

Het vinden van nieuwe klanten en het behouden van huidige klanten, is essentieel voor elk bedrijf. Je hebt klanten nodig om je product of dienst aan te verkopen. Dit vereist dat je weet wie je klanten zijn en wat ze nodig hebben. Hier vind je informatie om te ontdekken wat je klanten blij maakt en wat ze als vervelend ervaren.

Ik wil mijn aanbod verbeteren

Het is niet gemakkelijk precies dat te leveren wat je klant echt wil. Regelmatig moet je je je aanbod verbeteren. Vanwege de veranderende vraag van je klanten of om je concurrenten voor te blijven. Hier vind je hoe je de wensen van je klanten beter kan begrijpen en je je product kan verbeteren.

Ik wil mijn partners overtuigen

Samen bereikt je meer. Maar het vinden van de juiste bedrijfspartners is niet gemakkelijk. Identificeer welke partners je bedrijf nodig heeft en overtuig ze door duidelijk te maken wat zij aan het partnerschap overhouden.

Ik wil efficiënter leren werken

Over het algemeen denken we niet na over ons dagelijkse werk, we doen het gewoon. Helaas doen we het niet altijd even efficiënt. Nadenken over je processen kan al snel tot enkele verbeteringen leiden.

Ik wil nieuwe verdienmodellen ontdekken

De manier waarop je bedrijf geld verdient verandert niet vaak. Misschien is er een meer winstgevende manier om je product te verkopen. Leer van andere succesvolle bedrijven hoe zij geld verdienen.

 

 

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.