WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA
Geupload bestand

Ondernemen is waarde creëren

Ondernemen is waarde creëren. Hoe wil jij duurzaam waarde toevoegen aan jouw klanten en daarmee ook je geld verdienen? Deze leergang geeft je in zes maanden de benodigde handvaten. 

“We zien dat een groeiende groep ondernemers vanuit een andere drive gaat ondernemen”, vertelt directeur Alfred Liefers. “Ondernemers die niet alleen maar bezig zijn met zo veel en snel mogelijk veel geld verdienen. Die verder kijken dan dat. Waarde willen creeren, willen voorzien in een behoefte.

We willen deze ondernemers daarbij ondersteunen om dit concreet vorm te geven. Hoe kunnen ze van betekenis zijn voor de maatschappij en daarmee hun geld verdienen? We hebben Wiebe Bakker als expert gevraagd om onze ondernemers hierbij te begeleiden.

Er zijn heel veel nieuwe perspectieven hoe je naar de nieuwe economie kunt kijken. Daarom is betekenisvol ondernemen ook toegankelijk voor elke ondernemer. Voor starters en startups met een nieuw impactvol concept, zzp’ers en voor bestaande ondernemers die hun koers willen verleggen.

Wiebe Bakker geeft ondernemers een duidelijke richting hoe zij zich de komende periode verder kunnen ontwikkelen als betekenisvol ondernemer.

  • Ben jij benieuwd hoe jij als ondernemer met jouw product of dienst impact kunt maken? 
  • Overweeg je een carrièreswitch?
  • Wil je starten als betekenisvolle ondernemer? 
  • Heb je een product of dienst met maatschappelijke waarde?

Vraag de brochure op of meld je aan

ToonAfbeelding