WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Training Boost Your Business

Boost Your Business

Versterk jouw onderneming. Ga in één maand tijd samen met andere ondernemers aan de slag met jouw onderscheidend vermogen, businessmodel en omzet. De Boost Your Business training start op elke 1e vrijdag van de maand. 

Check onze agenda voor de volgende datum.

Hoe ziet de training Boost Your Business er uit? 

De training Boost Your Business bestaat uit verschillende onderdelen die worden begeleid door experts uit de vakgebieden ondernemerschap, businessmodellen, SDG's, financiën en sales. Iedere trainingsdag sluiten we af met een gezamenlijke netwerkborrel.

Leer jezelf kennen als ondernemer

Jij bent jouw bedrijf. Waar ben je goed in en wat maakt jou uniek? Onderscheiden doe je met wie je bent. De Boost Your Business training starten we dan ook met de Entrepeneurscan. Deze geeft je inzicht in jouw ondernemende competenties en waar voor jou de uitdaging ligt

Ken je klant, welk probleem of wens los jij op?

Met het krachtige Businessmodel Canvas (BMC ) ga je een verdieping maken op je klant, doelgroep, product of dienst. Daarmee ontdek je de échte behoefte van je klant (en dat is toch vaak anders dan jij denkt). Ook zeer geschikt voor bestaande ondernemers die hun diensten willen aanscherpen, verbeteren, veranderen of nieuwe kansen willen ontdekken. 

SDG’s en impact ondernemen

17 doelen voor een betere wereld. De Sustainable Development Goals (SDG’s), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Maar hoe kan jij als ondernemer kansen maken van de SDG’s? Waarom zou je de SDG’s inzetten voor je bedrijf en hoe kan je dit doen? Je krijgt antwoorden op je vragen over de SDG’s en kan aan de hand van een toolkit aan de slag met deze duurzame doelen. Daar blijft het niet bij, ook leer je hoe je een impactstrategie maakt, hoe je gaat meten en hierover kan communiceren.

Financieel inzicht: wat elke ondernemer moet weten!

Dit deel van Boost Your Business zorgt ervoor dat jij weet hoe je grip krijgt op je financiën, hoe je zorgt voor inzicht, rust en structuur.

Hoe kom je in beeld én aan tafel bij klanten?

Je schrijft je eigen salespitch en leert van onze experts hoe je meer omzet uit jouw onderneming kunt halen.

Boost Your Business community

We faciliteren dat de deelnemers ook na de training met elkaar in contact kunnen blijven. Vaak is er veel gespard en gedeeld en dat schept een blijvende band. Het is fijn om met elkaar mee te kunnen blijven denken, te netwerken en wellicht wel om samen te werken.

Kosten en opbrengst

Voor de hele training (2 dagen) Boost Your Business betaal je € 295,-. Dat is exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal, ondernemersscan, lunch en borrel. Je kunt de opgedane kennis en inzichten direct toe passen en daarmee een boost geven aan jouw business. Kies voor succes en start je aanvraag!  

⭐⭐⭐⭐⭐

Reviews van deelnemers 

"𝑾𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒅𝒆𝒏 𝒖𝒊𝒕𝒈𝒆𝒅𝒂𝒂𝒈𝒅 𝒐𝒎 𝒐𝒏𝒔 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒊𝒏 𝒌𝒍𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒆 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒊𝒆𝒑𝒆𝒏. 𝑾𝒆 𝒗𝒐𝒏𝒅𝒆𝒏 𝒅𝒆 𝒕𝒓𝒂𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒉𝒆𝒆𝒍 𝒛𝒊𝒏𝒗𝒐𝒍. 𝑯𝒆𝒕 𝒊𝒔 𝒉𝒆𝒆𝒍 𝒇𝒊𝒋𝒏 𝒐𝒎 𝒎𝒆𝒕 𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔 𝒕𝒐𝒕 𝒊𝒅𝒆𝒆ë𝒏 𝒕𝒆 𝒌𝒐𝒎𝒆𝒏 𝒅𝒊𝒆 𝒘𝒆 𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒏𝒐𝒐𝒊𝒕 𝒃𝒆𝒅𝒂𝒄𝒉𝒕 𝒛𝒐𝒖𝒅𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒃𝒃𝒆𝒏."
𝑮𝒓𝒆𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒏 𝑱𝒂𝒔𝒑𝒆𝒓 - 𝒈𝒍𝒖𝒕𝒆𝒏𝒗𝒓𝒊𝒋𝒆 𝒃𝒂𝒌𝒌𝒆𝒓𝒊𝒋 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒓 𝒁𝒘𝒂𝒂𝒏

"𝑯𝒆𝒕 𝒈𝒆𝒆𝒇𝒕 𝒗𝒆𝒆𝒍 𝒆𝒏𝒆𝒓𝒈𝒊𝒆 𝒐𝒎 𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒈𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌𝒈𝒆𝒔𝒕𝒆𝒎𝒅𝒆𝒏 𝒐𝒎 𝒋𝒆 𝒉𝒆𝒆𝒏 𝒕𝒆 𝒛𝒊𝒆𝒏 𝒅𝒊𝒆 𝒉𝒆𝒕𝒛𝒆𝒍𝒇𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒄𝒆𝒔 𝒅𝒐𝒐𝒓𝒎𝒂𝒌𝒆𝒏."

"𝑯𝒆𝒕 𝒎𝒐𝒐𝒊𝒆 𝒊𝒔 𝒅𝒂𝒕 𝒋𝒆 𝒎𝒆𝒕 𝒎𝒆𝒆𝒓𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒏𝒆𝒎𝒆𝒓𝒔 𝒂𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒔𝒍𝒂𝒈 𝒈𝒂𝒂𝒕, 𝒘𝒂𝒂𝒓𝒅𝒐𝒐𝒓 𝒋𝒆 𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒆 𝒗𝒓𝒂𝒈𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒅𝒖𝒔 𝒏𝒊𝒆𝒖𝒘𝒆 𝒊𝒏𝒛𝒊𝒄𝒉𝒕𝒆𝒏 𝒌𝒓𝒊𝒋𝒈𝒕."


Wat: Boost Your Business
Wanneer: elke 1e vrijdag van de maand 
Waar: Ondernemershuis Deventer (De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, Deventer)

Meer info

Boost Your Business (1)