Wendy Bent

Wendy Bent

'Met mijn ervaring als accountant, coach en trainer kijk ik altijd naar de ondernemer en de onderneming. Beide zijn belangrijk en hebben aandacht nodig. Ik werk vanuit het gedachtegoed dat jij weet wat belangrijk voor je is. Soms moet je daar even naar zoeken, maar daar begeleid ik je in. Hiermee werken vergroot je zelfredzaamheid. Bij een volgend vraagstuk zal je beter in staat zijn het zelf op te lossen.

Sinds 1994 werk ik met en voor ondernemers. Mijn ervaring en opleiding als accountant (AA) en coach (MSc executive coach) zorgen ervoor dat ik een brede en professionele kijk op het ondernemerschap heb. In al die jaren heb ik ervaren dat jouw eigenheid een belangrijke factor is voor succesvol ondernemerschap. Dus vaar niet blind op de wijsheid van een ander, maar ga op onderzoek uit naar wat belangrijk is voor jou en zorg ervoor dat je de juiste mensen om je heen hebt, zodat je die kunt inzetten waar jij dat zelf niet wilt of kunt.

Kenmerkend aan mijn stijl van coachen en trainen is dat ik veel vertrouwen geef, eerlijk feedback geef, oog heb voor de wijsheid van ons lichaam, creatief ben in het toepassen van werkvormen en lachen belangrijk vind.

Naast mijn werk geniet ik van yoga, aikido, lezen, koken en gezellig samen zijn met vrienden.'

 

www.wendybent.nl

https://www.linkedin.com/in/wendybent/

 

Terug naar het overzicht