Ron Eekels

Ron Eekels

Ron is een enthousiaste en gedreven ondernemer en business developer. Hij heeft jarenlange ervaring in zowel de zakelijke- en financiële dienstverlening als in de business-to-businessmarkt. 'Vanuit mijn rol als business developer ondersteun ik startups en scale-ups bij de groei van hun bedrijf en het realiseren van hun ambitie. Daarvoor werk ik samen met verschillende organisatie zoals innovatie- en ondernemerscentra en kennisinstellingen. Door mijn ruime bagage en netwerk kan ik snel verbinden met de juiste partij.'

Met een sterke hands-on mentaliteit ontwikkelt Ron bedrijven naar duurzame groei en verandering. Daarbij neem hij de bedrijfsvoering onder de loep, zet veranderingen in gang en realiseer de gewenste doelstellingen. Zo creëert hij samen met de ondernemer de gewenste omzetstijging, procesverbetering en waardecreatie.

'Voor bedrijven die hun organisatie verder door willen ontwikkelen, hun marktpropositie willen versterken, of nieuwe business willen realiseren én die openstaan voor een brede aanpak, kan ik van grote betekenis zijn. Ik ben namelijk de generalist die processen doorziet en ook specialisten begrijpt. Mijn focusgebieden zijn: nieuwe businesskansen, businessplannen, co-creatie, waardecreatie en het versterken van marktproposities. Daarbij werk ik graag op basis van een evenwichtige samenwerking.

Weet je even niet hoe het verder moet? Of is er sprake van tegenslag? Is je bedrijf in de kern gezond, maar vraagt je je af wat de volgende stap moet zijn? Heb je een mooi bedrijf maar wil je excelleren? Met mijn concrete adviezen en pragmatische aanpak help ik jou om je doelen te bereiken. Het DOEN staat voor mij centraal.

Heel graag zet ik mijn kennis, expertise en netwerk in om samen met de volgende stap te zetten!'

Terug naar het overzicht