Peter van den Boom

Mensen beschrijven mij vaak als creatief, klantgericht en betrouwbaar. Ik ben ook een analyticus, altijd op zoek naar zaken die beter kunnen, flexibel, en afspraak is afspraak is mijn adagium.

Ik ben een schrijver in de breedste zin van het woord. Ik schrijf en redigeer onder meer webteksten, artikelen, nieuwsbrieven, persberichten, blogs en columns. Zowel digitaal als print (magazines, kranten brochures) Ik houd daarbij altijd de beoogde doelgroep scherp in het oog. Welke media gebruiken ze, wat willen ze lezen en wanneer? Daarnaast schrijf ik korte en langere verhalen. Het uitgeven van een verhalenbundel staat hoog op mijn verlanglijstje, maar aan zo’n modieuze bucketlist doe ik niet.. Ben goed in het halen van deadlines. 

Onze wereld verandert razendsnel. Voor steeds meer mensen te snel. Goede communicatie is meer dan ooit noodzakelijk om elkaar te blijven begrijpen en te verbinden. Hoewel de beeldcultuur steeds belangrijker is geworden, kunnen we eenvoudig niet zonder - begrijpelijke - taal. Daar is nog veel te winnen en ik ben dus nog lang niet uitgeschreven..

Ik ben een groot muziekliefhebber. Luister veel naar genres als americana, blues en soul. Tijdens en na het werk. Verder fiets ik veel, doe aan hardlopen en lust ik regelmatig een Belgisch biertje. 

Links:

LinkedIn
Facebook
vandenboomtekst

 

Terug naar het overzicht