Marloes Tomà

Het Ondernemershuis organiseert actieve en inspirerende bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Het coördineren en zorgen voor de voortgang van deze bedrijvigheid maakt dat ik in mijn element ben bij het Ondernemershuis. Heel leuk is het om het begeleidingstraject voor ondernemers in spé vanaf het begin aan mee te maken en bedrijven te zien starten en groeien. Het extra zetje om zelfstandig te worden. Ik heb ideeën van klanten zien resulteren in mooie betaalde opdrachten! 

Het secretariaat doen Marie Louise Ankersmit en ik samen en we vormen de schakel tussen de adviseurs en de klanten die met gevarieerde hulpvragen komen binnenlopen. Dat maakt de werkzaamheden zeer gevarieerd en het is soms snel schakelen. De betrokkenheid en de wil om de klant verder te helpen is voor mij een belangrijke insteek. De werksfeer, samenwerking en de prettige werkplek maken het plezier in werken compleet. 

Naast mijn werk ben ik moeder van 3 opgroeiende kinderen. Omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de sporten, de school en de samenleving waarin de kinderen opgroeien zet ik mij in voor de ouderraad op school, de hockeyvereniging en de Ladies’ Circle.

Zelf sport ik het liefst buiten! Van hockey, zeilen, skiën tot bootcamp. En een gezellige afsluiting maakt het sporten nog aantrekkelijker. 

 

Terug naar het overzicht