Marion van Wezel

Mijn naam is Marion van Wezel. Ik ben trainer, coach, procesmanager, IT-er, schrijver en eigenwijsmaker.

Ik help ondernemers bij het inrichten van hun bedrijf en het omgaan met de zowel zakelijke als persoonlijke uitdagingen die daarbij horen. De vormgeving van bedrijfsprocessen en de inrichting van eventueel benodigde software horen hierbij. Ook werk ik met teams om ze te leren beter samen te werken en te communiceren met behulp van o.a. feedback trainingen en teambuilding.

 

Voor mij is eigenwijsheid  de nieuwe wijsheid! Zelf onderzoeken, leren en denken. Met creativiteit en zelfvertrouwen een eigenwijze mening vormen én kennis hebben over je eigen wijze.

Ik verzorg in de in de ondernemerswerkplaats de workshop concepting met behulp van onder andere het Waardepropositie canvas. Hiermee help ik de deelnemers op een andere manier naar zichzelf en hun bedrijf te kijken zodat ze de tools krijgen die ze nodig hebben om hun onderneming vorm te geven.

 

De mix van bedrijfsprocessen, groepsprocessen en persoonlijke processen zorgt er voor dat ik mijn klanten kan helpen beter grip te krijgen op hun organisatie, hun medewerkers en zichzelf. De beste manier om te verbeteren en te leren schuilt in je eigenwijsheid en jouw eigen wijze. Ik lever advies, hulpmiddelen en kennis waarmee organisaties en mensen dit kunnen ontwikkelen en doen.

 

Hoe ik Proceschef ben geworden en welke papiertjes en ervaring ik heb kan je lezen in mijn LinkedIn-profiel (https://www.linkedin.com/feed/) en op mijn website proceschef.nl.

 

 

Terug naar het overzicht