Marie Louise Ankersmit

Marie Louise Ankersmit

Bij het Ondernemershuis Deventer ben ik sinds de zomer van 2015 op het secretariaat werkzaam. Het is een organisatie die volop in beweging is en in de afgelopen twee jaar flink is gegroeid in het aantal klanten en bedrijfsadviseurs. Daarom werk ik, niet geheel onbelangrijk, nu ook met een collega op het secretariaat. 

Marlous en ik vormen de spil van de organisatie door onze regelwerkzaamheden op administratief en organisatorisch gebied. Daarnaast hebben we zo nu en dan een luisterend oor voor de klanten en collega’s! Het is afwisselend en leuk werk. Sinds maart 2017 werken we vanuit een hip kantoor op het terrein van de Gasfabriek.

Naast mijn werkzaamheden bij het Ondernemershuis werk ik nog wat uurtjes in een sportschool waar ik de dames (en mijzelf ook) op sportief gebied flink laat zweten! 

Ik woon al 17 jaar met plezier in Deventer, heb een mannengezin waarvan de twee jongens inmiddels studerend en uitgevlogen zijn. 

Ik vind héél veel dingen leuk om te doen; ik hou van een feestje, lekker eten en drinken, diverse sporten (zelfs voetbal kijken op tv), reisjes naar het buitenland en nog veel meer!

Terug naar het overzicht