Margot Morrenhof

Mijn naam is Margot Morrenhof en ik ben inmiddels bijna 20 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Ik begeleid startende en ervaren ondernemers om van hun bedrijf het succes te maken dat zij voor ogen hebben, hiervoor de juiste keuzes te maken en zo hun eigen unieke bedrijf te bouwen dat bij hen past. Een bedrijf dat impact, geld en geluk oplevert.

Ik doe niets liever dan ondernemers helpen en inzicht geven in hun persoonlijke en zakelijke kwaliteiten en valkuilen. Ik coach hen bij het stellen van doelen, focus en het bereiken van hun ideale klant. Ook denk ik graag mee bij het formuleren van het aanbod en bij de communicatie zoals website, pitchen, bloggen of vloggen. Van plan naar actie!

Ik begeleid veel individuele ondernemers en ben ook actief als startsmartcoach voor de KvK. 

Bij het Ondernemershuis ben ik projectleider van “Ondernemers in zwaar weer”.

Dit project is opgezet voor ondernemers die, om welke reden dan ook, in de financiële problemen zijn gekomen. Het doel is om hen, met deskundig advies en coaching, weer op het juiste spoor te zetten zodat ze hun onderneming weer kunnen voortzetten. En als dat onverhoopt niet mogelijk is, de ondernemer zo goed mogelijk te begeleiden naar bedrijfsbeëindiging, met minimale restschulden.

Ik woon met mijn twee tienerzoons in Diepenveen. Ik hou van mensen en gezelligheid, ben ondernemend, sport en reis graag. Maar ik vind het ook heerlijk een goed boek te lezen en een goed gesprek te voeren.  

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/margotmorrenhof/
Facebook https://www.facebook.com/margotmorrenhofcoaching/
Ik start smartcoach https://www.ikstartsmart.nl/coaches/margot-morrenhof/
Website www.margotmorrenhof.nl 

 

Terug naar het overzicht