Jorine Wolf

Jorine Wolf

Ik woon en werk in Deventer. Hier ben ik na een tijd in Afrika te hebben gewoond, in 2017 weer neergestreken. Het is zo’n prachtige stad!

Mijn werkervaring ligt in het HR vakgebied. In verschillende rollen en posities werkte ik bij grote overheidsinstellingen en in de zakelijke dienstverlening. Deze opgedane kennis en kunde kan ik goed toe passen nu ik als zelfstandige ondernemerscoach actief ben.

Ik coach en train ondernemers om vanuit eigen passie en talenten én de juiste ondernemersvaardigheden een succesvol bedrijf neer te zetten. Zodat zij met de juiste strategie en focus kunnen blijven groeien.

Ook geef ik vanuit mijn bedrijf Authentiek Ondernemen trainingen voor degenen die zich nog aan het oriënteren zijn op het ondernemerschap.

Het Ondernemershuis heeft een mooie plek voor (startende) ondernemers binnen Deventer verworven. Ik heb voor mijn eigen start, diverse workshops gevolgd in de Ondernemerswerkplaats. Bijzonder en leuk is het om nu zelf, als bedrijfsadviseur van het Ondernemershuis, de startende ondernemers te mogen begeleiden.

Naast het ondernemerschap ben ik bovenal moeder van een zoon op de basisschool. Wij zijn samen graag met vrienden en familie of gaan er op uit. Ontspannen doe ik door het kijken van series en films of lekker te wandelen in de natuur.

Voor meer informatie kijk op:

LinkedIn 

Authentiek Ondernemen

Facebook

 

Terug naar het overzicht