Ineke Westerink

Ik ben een positief ingesteld, initiatiefrijk, betrokken en leergierig persoon met een pragmatische en pro-actieve instelling, doel- en resultaatgericht en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen en organisaties verder helpen, co-creaties realiseren samen een klus klaren, geeft mij veel energie.

Ik ben participatiespecialist, vidaloog, projectleider, kwartiermaker, co-creator, oplosser en vooral coach meedenker 

Waar ik me vooral mee bezig hou is mensen in hun kracht zetten in het realiseren van hun droom in relatie tot werkplezier. Bij het ondernemershuis ben ik projectleider van het project Ondernemen als Baan voor mensen die vanuit de participatiewet zelfstandig ondernemer willen worden.

Het geeft mij enorm veel plezier als ik zie dat mensen (hetzij als individu hetzij als team) de regie pakken over hun eigen (werkend) leven, keuzes maken en ervoor gaan en hierdoor hun loopbaan en leven een andere wending kunnen geven. Ik kan er erg van genieten als ik hen er vervolgens over hoor vertellen.  

Ik hou van dingen mooier en beter maken. Dit geldt ook voor waar ik woon. Ik ben handiger met de boormachine en decoupeerzaag dan met een naaimachine of blender. Ik heb nog nooit in een af huis gewoond. 

Voor meer info zie: www.partnerinwerkplezier.nl

Af en toe twitter ik wel eens wat. Ben ook te vinden op LinkedIn en Facebook.

Terug naar het overzicht