Erik de Boer

Erik de Boer

Erik de Boer is een ervaren ondernemer en coach op het gebied van business development, export/ internationalisatie en innovatiemanagement. Internationale ervaring opgedaan in directiefuncties in de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Sinds 2006 eigenaar van NBDA BV, ook actief met in Singapore.

Erik: 'Ik werk graag samen met startende bedrijven die internationale potentie zien en startende bedrijven in de voedingsmiddelen branche. Daarnaast met meer gevestigde bedrijven in alle sectoren, die hun blik willen verruimen, groei realiseren en de stap naar het buitenland willen zetten.

Inmiddels heb ik de stappen naar het buitenland gezet samen met meer dan 75 bedrijven, waardoor die bedrijven extra omzet en winst hebben kunnen realiseren. Daarnaast geeft zakendoen met het buitenland in het bedrijf een extra dynamiek; mooi om echt iets nieuws en anders beet te kunnen pakken. Maar daarvoor is het wel noodzakelijk goed voorbereid te zijn en ervan overtuigd te zijn, dat je echt het verschil kunt maken. De export/internationaliseringstrajecten worden in het kader van de regeling Starters International Business (SIB) door de overheid vergoed.'

e.deboer@nbda.nl

06-5424 1914

Terug naar het overzicht