WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Tools

Tools

Ondernemershuis Deventer biedt jou alvast gratis de mogelijkheid om met de tools van Business MakeOver een eerste start te maken met jouw bedrijf. Deze tools helpen je stap voor stap en leveren praktisch en direct toepasbaar resultaat op. 

Ik wil mijn klanten leren kennen

Het vinden van nieuwe klanten en het behouden van huidige klanten, is essentieel voor elk bedrijf. Je hebt klanten nodig om je product of dienst aan te verkopen. Dit vereist dat je weet wie je klanten zijn en wat ze nodig hebben. Hier vind je informatie om te ontdekken wat je klanten blij maakt en wat ze als vervelend ervaren.

Ik wil een succesvol bedrijf ontwikkelen

Een goed idee betekend nog niet direct een succesvol bedrijf. Test hier het potentiële succes van je idee, de financiële haalbaarheid en maak je doelen meetbaar.

Ik wil een nieuw bedrijfsidee uitvoeren

De echte waarde van een bedrijfsidee wordt bepaald door de manier waarop je het uitvoert. Vaak begin je vanuit je huidige bedrijf of je begint vanaf nul. Hier kan je een plan maken om van je huidige bedrijf naar een nieuw bedrijf te gaan.

Ik wil testen of mijn product of idee aantrekkelijk is

Bij het ontwikkelen van een nieuw product maak je aannames over de behoeftes en voorkeuren van je klanten. Veel keuzes tijdens de ontwikkeling zijn gebaseerd op deze aannames. Het verifiëren van deze aannames helpt je om je product aantrekkelijker te maken.

Ik wil markten verkennen

Je markt goed begrijpen is essentieel voor het langdurige succes van je bedrijf. Hier vind je hoe trends en concurrentie de markt vormgeven en de impact hiervan op je producten.

 

 

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.