WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

De Startversneller

Succesvol starten met De Startversneller

Vijftig procent van de startende ondernemingen bestaat niet meer na vijf jaar. Dat geldt niet alleen voor Nederland maar is zelfs wereldwijd een gegeven. Voor de provincie Overijssel vormt het een goede reden om beginnende ondernemers te ondersteunen. Dit doet ze onder meer met het programma De Startversneller. De provincie is gekozen tot de meest mkb-vriendelijke provincie en heeft de ambitie om dit te blijven.

De Startversneller is er voor starters en voor ondernemers die al even bezig zijn. Om in aanmerking te komen moet je bedrijf in Overijssel gevestigd zijn en niet langer dan vijf jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Het programma is aantrekkelijk voor ambitieuze ondernemers die tijd en geld willen investeren in hun onderneming. Je meldt je online aan, vult de ondernemersscan in en daarna volgt een intakegesprek.
Kom je in aanmerking voor het programma, dan kun je een voucher aanvragen met een waarde van maximaal duizend euro. Vervolgens kiest de ondernemer een coach die helpt bij het verbeteren van de ondernemersvaardigheden en kan er een vakgerichte opleiding gevolgd worden. Is het traject beëindigd, dan wordt dezelfde ondernemersscan nog een keer gemaakt om te kijken of er vooruitgang is geboekt.

Intervisie
Het Ondernemershuis in Deventer organiseert intervisiebijeenkomsten voor deelnemers van het programma en brengt hen in contact met het bestaande MKB in de regio. Het doel van groepsgewijze intervisie is elkaar verder te brengen in het ondernemerschap. Intervisie is een middel om van elkaar te leren op basis van de praktijk tijdens de dagelijkse werksituatie. Zo worden kennis en ervaring gedeeld en het netwerk wordt op die manier steeds groter en sterker.

De Startversneller is er speciaal voor ondernemers die hun ondernemersvaardigheden willen verbeteren om succesvoller te kunnen  ondernemen. Geïnteresseerd? Meld je aan bij De Startversneller of neem contact met ons op.

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.