WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Programma voor starters

Wil jij een eigen bedrijf starten? Dan ben je bij het Ondernemershuis Deventer aan het juiste adres.

E-scan

Middels deze gratis E-scan krijg je zicht op je ondernemersvaardigheden. Deze inzichten kan je gebruiken als input voor het startgesprek met een bedrijfsadviseur van het Ondernemershuis Deventer. 

Starterspakket

Je eigen bedrijf starten doe je niet zomaar, er komt best wat bij kijken. Het Ondernemershuis Deventer heeft alle kennis en ervaring in huis en helpt jou hier graag bij. Speciaal voor startende ondernemers hebben wij het Starterspakket samengesteld om jou middels workshops en adviezen voldoende tools in handen te geven om vol vertrouwen te starten met je eigen bedrijf. 

Voor wie? 

Het Starterspakket is voor iedereen die wil starten met zijn of haar eigen bedrijf. Het maakt niet uit vanuit welke situatie je start. Ben je nu nog in loondienst en wil je (naast je werk) je eigen bedrijf starten? Wil je starten vanuit een uitkering? Of naast je opleiding ook je eigen bedrijf starten? Je bent van harte welkom!

Omschrijving

Wij werken volgens het Business Model Canvas*, workshops en individuele gesprekken.

Op onze pagina "Over ons" kan je een overzicht vinden van onze bedrijfsadviseurs. 

Omdat een krachtig netwerk heel belangrijk is bij ondernemen, helpen wij jou bij het opbouwen en het uitbreiden van jouw netwerk. Dit doen wij middels een introductie in het netwerk van het Ondernemershuis. Je kan hierbij denken aan MKB Deventer, ZP Deventer of bij onze partners. 

Kosten Starterspakket

Dit pakket bieden wij aan voor € 245,-- (excl.btw).

Meer informatie en aanmelden

Wil je graag meer informatie over het Starterspakket van het Ondernemershuis? Je kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0570 - 758 021.

Aanmelden 

* Het Business Model Canvas helpt je jouw bedrijf te visualiseren. Met een business model beschrijf je hoe je bedrijf waarde creëert, levert, en verkrijgt. Het geeft een gedeelde visie op wat je bedrijf is en doet. Met het Business Model Canvas is het gemakkelijk om je bedrijf te bespreken met anderen. 

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.