Sales

Sales

 

De workshop Sales maakt onderdeel uit van de Ondernemerswerkplaats, die verder bestaat uit de workshops waardepropositie, marketing en financiën. Deelnemers hebben al eerder de workshop marketing gevolgd, waarna het voor hen helder is welke doelgroep ze gaan bedienen en welk  verdienmodel daar bij hoort.

De workshop duurt drie uur en wordt verzorgd door Tamara Ranty. Tamara: “Tijdens de workshop leer ik de deelnemers hoe je een businessgesprek moet voeren, waarbij je rekening houdt met de drijfveren van de klant. Als je weet hoe je overkomt, kun je het gesprek beter regisseren.
Daarnaast laat ik zien wat de ubr’s zijn, de unique buy reasons. Als je die kent, dan ben je beter in staat om eventuele bezwaren van de klant te pareren en zelfs om te buigen in je voordeel.
We werken ten slotte aan je salespitch, het unieke verkoopverhaal waarin alles samenkomt wat je geleerd hebt tijdens de andere workshops; de waardepropositie, de marketing en het verdienmodel. Die verkoopverhalen gaan we aan elkaar pitchen en daar geven we elkaar ook weer feedback op.”

Het resultaat van de workshop is dat je geïnspireerd naar huis gaat, in het bezit van een goede salespitch en dat je vanuit je eigen overtuiging en identiteit je product of dienst kunt gaan verkopen.

Tamara: “Ik hoor regelmatig van deelnemers dat ze een andere kijk op sales hebben gekregen. Dat ze niet wisten dat sales behalve lastig ook gewoon leuk kan zijn. Het is toch het mooiste wat er is om je eigen product of dienst goed te kunnen verkopen?”  

ondernemersplein.nl
ikgastarten.nl

Tamara Ranty, Personal Sense 
06 - 1122 0335, tamara@personalsense.nl