Het Startblok

Heb je een briljant idee voor een eigen bedrijf? Geweldig, een goed begin! Nu is het zaak om dat idee om te gaan zetten in een goed onderbouwd businessplan. Anders blijft het vaak bij een goed idee, en dat zou natuurlijk erg jammer zijn. En hier komen wij in beeld. Want speciaal voor jouw idee hebben we onze ondernemerswerkplaats opgezet.

In de ondernemerswerkplaats is iedereen welkom om zijn of haar bedrijfsideeën uit te werken tot een goed plan dat de kans op het opzetten van een geslaagde onderneming sterk vergroot. En je krijgt daarbij hulp van deskundigen op hun vakgebied. Ze hebben ook een eigen bedrijf dus ze weten precies wat er allemaal bij komt kijken om dat tot een succes te maken.

Tijdens de verschillende bijeenkomsten komen de vier pijlers van een goed ondernemingsplan aan bod.

  • Tijdens de workshop Concept Businessmodel ga je aan de slag met het raamwerk, het dna van je bedrijf: Je formuleert antwoorden op de vragen: voor wie, wat, met wie en waarom?
  • De tweede bijeenkomst zoomt in op de Marketing van je bedrijf. wat is je producten/dienstenrange, beantwoordt die aan de vraag van je doelgroep? Wie is/zijn je doelgroep(en) eigenlijk en hoe bereik je deze?
  • Gedurende de bijeenkomst Verdienmodel en Financieel werken we aan de financiële kant van je bedrijf. Wat ga je verdienen met je activiteiten? Wat kost het en wat levert het op?
  • Tot slot gaan we tijdens de Salesbijeenkomst werken aan een vliegende start van je bedrijf. 

De bovengenoemde volgorde is trouwens niet verplicht, maar wel aan te raden.

Voor de ondernemerswerkplaatsen Concept en Verdienmodel en Financieel kun je iedere twee weken op een vaste middag bij ons terecht. Marketing en Sales kun je eenmaal per maand volgen.

Wat moet je doen?

Meld je bij ons aan. Dan plannen we op korte termijn een afspraak met je in. Nadat we tijdens dat informatie- en adviesgesprek gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat het maken van een plan de beste optie is, kun je onze ondernemerswerkplaatsen zo vaak als je wilt bezoeken. Dus, waar wacht je nog op?

Aanmelden? Bel ons of mail naar info@ondernemershuis-deventer.nl.

Contactpersoon Ondernemershuis
Miranda Straver

 

 

Terug naar het overzicht