Geef je onderneming een boost!

 

  • Kun je wel wat meer klanten gebruiken?
  • Wil je een beter zicht op je financiën?
  • Wil je je product of dienst scherper profileren?
  • Of heb je andere vragen?

We kennen het allemaal, als ondernemer zit het soms mee en soms tegen. Als je al wat langer last hebt van tegenwind, dan kan het erg prettig zijn om eens met een deskundig iemand te klankborden. Maar met wie doe je dat? Bij het Ondernemershuis hebben we voor elke ondernemersdiscipline zo’n expert in huis die met jou kan meekijken en meedenken. Het zijn vaak zelf ervaren ondernemers of zzp’ers, die dus weten waar ze het over hebben. Zo’n mogelijkheid kun je, als ondernemer, toch niet laten lopen…? 

Kom dan direct in actie en neem contact op met het Ondernemershuis. Bel 0570-758021 of mail naar info@ondernemershuis-deventer.nl. Je kunt dan in aanmerking komen voor een zogenoemde preventie-analyse. Margot Morrenhof, bedrijfsadviseur bij het Ondernemershuis, is projectleider.

Preventie-analyse

Deze analyse is kosteloos voor ondernemers en richt zich op de persoonlijke situatie van de ondernemer en op de financiële en organisatorische kant van de onderneming. De analyse wordt snel en discreet uitgevoerd door ervaren bedrijfsadviseurs en door de wol geverfde ondernemers. Dat kan al binnen twee dagen nadat de afspraak is gemaakt.

Uit deze preventie-analyse komt een gericht plan van aanpak naar voren. Het Ondernemershuis schakelt adviseurs in die expert zijn op onderdelen uit het plan. Deze adviseurs begeleiden jou, als ondernemer, tijdens de uitvoering. Het doel van het plan is voorzetting van jouw onderneming en dus het voorkomen van een onverhoopt faillissement. Of, als het echt niet anders kan, de beëindiging van je bedrijf op de best mogelijke manier.

Let wel: hoe eerder je je aanmeldt, des te meer er nog mogelijk is. Blijf dus niet te lang rondlopen met je problemen, maar meld je bij ons aan, alleen dan kunnen wij je gaan helpen!

 
 

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonummer
Waar schrijf je je voor in?
Datum
* Verplichte velden
Terug naar het overzicht