Intervisie / De Startversneller

WAT IS INTERVISIE?

Ondernemers, zowel starters als gevestigde, kunnen veel leren van andere ondernemers. Veel vragen waar zij mee worstelen, zijn voor andere ondernemers ook herkenbaar. Door regelmatig met elkaar te overleggen, kunnen ondernemers elkaar steunen en stimuleren door te praten over en te leren van elkaars ervaringen.

In een intervisiegroep bespreken de deelnemers, onder deskundige begeleiding, en met gebruikmaking van beproefde intervisiemethodieken, praktijkvragen van één van de deelnemers. De groep bestaat uit zes tot acht personen en komt vier keer bijeen.


HET ONDERNEMERSHUIS

Het Ondernemershuis biedt intervisie aan. De intervisiegroepen worden begeleid door Marieke Langenberg en Jacqueline Brouwer-Blok. Aanmelden kan via info@ondernemershuis-deventer.nl.

STARTVERSNELLER

Ondernemers met een voucher van De Startversneller kunnen ook gebruik maken van deze intervisiemogelijkheid. Intervisie is namelijk een vast onderdeel van het coachtraject van “De Startversneller”. Zie voor meer informatie www.destartversneller.nl.

JACQUELINE BROUWER-BLOK

Is een enthousiaste werkinspirator, (loopbaan)coach en intervisiebegeleider. Het is voor haar een uitdaging om enthousiaste professionals te helpen aan meer energie en werkplezier en daardoor ook de productiviteit en winstgevendheid te vergroten.

Resultaatgericht werken is voor haar een belangrijk uitgangspunt. Door haar achtergrond en jarenlange ervaring in het personeels- en organisatieadvieswerk, spreekt zij zowel de taal van de ondernemer als die van de medewerker.

MARIEKE LANGENBERG

Heeft jarenlang gewerkt als HR-adviseur en lijnmanager voordat zij zelfstandig loopbaanadviseur en (management-)trainer/coach werd. Zij is oprichter (in 2002) en eigenaar van het bureau Langenberg Advies in Verandering te Deventer, een samenwerkingsverband van vijf professionals.  

Zij begeleidt mensen in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap en verdiepte zich aan de Erasmus Universiteit in ‘werkgeluk’. In 2015 schreef zij daar een boek over: Klein maar fijn, over kleinschaligheid en werkgeluk.

Beide intervisiebegeleiders zijn NOLOC-gecertificeerd.

Terug naar het overzicht
Intervisie / De Startversneller