De projecten van het Ondernemershuis Deventer

Ondernemersspreekuur

Ondernemers spreekuur

Iedere tweede dinsdag van de maand zijn specialisten van KroeseWevers, Rabobank en JPR Advocaten, Frescon Online Branding en Smalbraak Notarissen aanwezig in kamer 4 van het Ondernemershuis. Tussen 15:00 tot 17:00 uur zijn zij beschikbaar om op vrijblijvende basis je ondernemersvragen te beantwoorden. Hieronder vind je een selectie van mogelijke vragen en de bijbehorende deskundige.

Lees verder

Ondernemen als baan

Heb je nu een uitkering via de Participatiewet en droom je van een eigen bedrijf? Pak dan nu je kans!

Bespreek je ondernemersidee eerst met jouw consulent van KonnecteD. Vervolgens krijg je een uitnodiging voor een gesprek bij het Ondernemershuis (of een ander advies). Tijdens de voorbereidingsperiode die daarop volgt, krijg je ondersteuning van onze deskundige en ervaren adviseurs.

Lees verder
Spreek- of werkkamer huren?

Spreek- of werkkamer huren?

Het is mogelijk om op werkdagen tijdens kantooruren (08:30 uur – 17:00 uur) een ruimte te huren bij het Ondernemershuis in het hoofdgebouw van de voormalige Gasfabriek. Er zijn ruimtes van diverse grootte beschikbaar.

Lees verder

Het Startblok

Heb je een briljant idee voor een eigen bedrijf? Geweldig, een goed begin! Nu is het zaak om dat idee om te gaan zetten in een goed onderbouwd businessplan. Anders blijft het vaak bij een goed idee, en dat zou natuurlijk erg jammer zijn. En hier komen wij in beeld. Want speciaal voor jouw idee hebben we onze ondernemerswerkplaats opgezet.

Lees verder
Intervisie / De Startversneller

Intervisie / De Startversneller

WAT IS INTERVISIE?

Ondernemers, zowel starters als gevestigde, kunnen veel leren van andere ondernemers. Veel vragen waar zij mee worstelen, zijn voor andere ondernemers ook herkenbaar. Door regelmatig met elkaar te overleggen, kunnen ondernemers elkaar steunen en stimuleren door te praten over en te leren van elkaars ervaringen.

Lees verder

Informatie- en adviesgesprekken

De informatie- en adviesgesprekken van het Ondernemershuis zijn er voor iedere Deventenaar die met vragen over het ondernemerschap. Dat geldt voor iedereen die met plannen rondloopt om een eigen onderneming te beginnen maar evengoed voor ervaren ondernemers. 
Samen kijken we tijdens dit gesprek naar jouw vragen en we geven je, wanneer mogelijk, direct een inhoudelijk antwoord.

Lees verder

Geef je onderneming een boost!

 

  • Kun je wel wat meer klanten gebruiken?
  • Wil je een beter zicht op je financiën?
  • Wil je je product of dienst scherper profileren?
  • Of heb je andere vragen?

We kennen het allemaal, als ondernemer zit het soms mee en soms tegen. Als je al wat langer last hebt van tegenwind, dan kan het erg prettig zijn om eens met een deskundig iemand te klankborden. Maar met wie doe je dat?

Lees verder
Ondernemershub

Ondernemershub

Het Ondernemershuis Deventer is één van de zes provinciale ondernemershubs in Overijssel. De provincie Overijssel wil met het netwerk van ondernemershubs voorzien in eerstelijns startersondersteuning. Het draagt bij aan de doelstelling van de provincie om van Overijssel de meest mkb-vriendelijke provincie te maken.

De ondernemershub maakt eerstelijns startersondersteuning beschikbaar voor inwoners van Deventer en de buurgemeenten.

Lees verder