WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Disclaimer Ondernemershuis Deventer

Ondernemershuis Deventer heeft de website www.ondernemershuis-deventer.nl ontwikkeld om informatie te verstrekken aan mensen die geïnteresseerd zijn in ondernemen in de stad Deventer. 

Geen van deze informatie mag gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Ondernemershuis Deventer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Bij het samenstellen van de inhoud van informatiestad.nl is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht, er bestaat echter de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website en Ondernemerhuis Deventer is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van ondernemershuis-deventer.nl. Ondernemershuis Deventer geeft toegang tot websites en informatie van derden. Ondernemershuis Deventer is ook niet aansprakelijk voor de informatie die aangeboden wordt door derden.

De presentatie en inhoud van deze site zijn beschermd door de huidige wetgeving inzake de intellectuele eigendom, die betrekking heeft op ondernemershuis-deventer.nl. Geen enkel deel van deze site mag worden gereproduceerd of weergegeven zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ondernemershuis Deventer. 

Elke reproductie, gebruik en/of wijzigen gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ondernemershuis Deventer kan een inbreuk vormen.

De inhoud, illustraties, foto’s, beelden, teksten en het andere materiaal op deze website vallen onder de intellectuele eigendomsrechten en zijn in eigendom van Ondernemershuis Deventer

Elke gedeeltelijke of volledige reproductie, representatie, aanpassing, vertaling en/of wijziging, of overplaatsing naar een andere website is verboden.

Copyright van de aangeboden informatie op ondernemershuis-deventer.nl ligt bij Ondernemershuis Deventer. Dat geldt ook voor logo- en fotomateriaal. Niets uit deze portal mag zonder toestemming worden gekopieerd of opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of op enige wijze. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.