WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Programma voor starters

Onlangs gestart of wil jij een eigen bedrijf starten? Dan ben je bij het Ondernemershuis Deventer aan het juiste adres.

Voor wie?

Het Starterspakket is voor iedereen die recent gestart is of die wil starten met zijn of haar eigen bedrijf. Het maakt niet uit vanuit welke situatie je start. Ben je nu nog in loondienst en wil je (naast je werk) je eigen bedrijf starten? Wil je starten vanuit een uitkering? Of naast je opleiding ook je eigen bedrijf starten? Of ben je recent gestart maar kun je advies en inzicht in je bedrijf gebruiken, je bent van harte welkom!

Omschrijving

Wij werken volgens het Business Model Canvas*. Het starterspakket omvat een Startersdag, waarin de e-scan, die je vooraf aan deze dag thuis ingevuld hebt, wordt doorgenomen. Specifieke punten hieruit worden uitgelicht en uitgelegd.

In de middag zal er een uitgebreide workshop Business Model Canvas gegeven worden waarin je alle tools voor het starten van je eigen bedrijf krijgt aangereikt. Na deze intensieve dag kun je aan de slag voor je nieuwe onderneming.

Na 1 maand is er een Terugkomdag waarin er in één middag teruggeblikt wordt op de afgelopen weken en verdiepingsrondes worden aangeboden waar middels workshops dieper ingegaan wordt op o.a. Marketing & Communicatie, Waardepropositie, Sales, Financiën. Deze workshops worden gegeven door onze adviseurs, experts in deze vakgebieden.

Daarnaast is er tussentijds nog telefonisch contact om te horen hoe het gaat en er vragen gesteld kunnen worden.

Op onze pagina "Over ons" kan je een overzicht vinden van onze bedrijfsadviseurs. 

Omdat een krachtig netwerk heel belangrijk is bij ondernemen, helpen wij jou bij het opbouwen en het uitbreiden van jouw netwerk. Dit doen wij middels een introductie in het netwerk van het Ondernemershuis. Je kan hierbij denken aan MKB Deventer, ZP Deventer of bij onze partners. 

Kosten Starterspakket

Dit pakket bieden wij aan voor € 295,-- (excl.btw).

Meer informatie en aanmelden

Wil je graag meer informatie over het Starterspakket van het Ondernemershuis? Je kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0570 - 758 021.

Aanmelden

* Het Business Model Canvas helpt je jouw bedrijf te visualiseren. Met een business model beschrijf je hoe je bedrijf waarde creëert, levert, en verkrijgt. Het geeft een gedeelde visie op wat je bedrijf is en doet. Met het Business Model Canvas is het gemakkelijk om je bedrijf te bespreken met anderen. 

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.