WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Boost Your Business

Boost Your Business

Versterk jouw onderneming. Ga in één maand tijd samen met andere ondernemers aan de slag met jouw onderscheidend vermogen, businessmodel en omzet. De Boost Your Business training start op elke 1e vrijdag van de maand. Schrijf je snel in.

Aanmelden Boost Your Business

Boost Your Business 

Wie ben ik als ondernemer? Wie ben ik als onderneming? Leer jezelf kennen in de training Boost Your Business. Ontdek jouw onderscheidend vermogen, maak scherp wie jouw ideale doelgroep is en geef vorm aan jouw businessmodel. Je kunt de opgedane kennis en inzichten direct toe passen en daarmee een boost geven aan jouw business. 

Begeleiding door experts   
Haal het maximale uit je onderneming. Ga aan de slag met je groeiambities, laat je inspirereren en spar met andere ondernemers over vraagstukken waar je tegenaan loopt! De training Boost Your Business bestaat uit verschillende onderdelen die worden begeleid door experts uit de vakgebieden ondernemerschap, businessmodellen, financiën en sales. We sluiten beide trainingsdagen af met een ondernemersborrel op de Gasfabriek. Dus je vergroot meteen jouw netwerk!

Kies voor succes!   
Voor de training Boost Your Business betaal je slechts €295,00 ex BTW. Dit is inclusief studiemateriaal, verzorgde lunch en een uitgebreide e-scan die direct inzicht geeft in jouw persoonlijke ondernemersprofiel. Kies voor succes en meld je snel aan.

Actuele startdata / locatie 
Je kunt iedere maand instromen (elke 1e vrijdag van de maand). Wacht niet en geef nog deze maand jouw onderneming die belangrijke boost. De eerstvolgende start op vrijdag 4 februari. De training bestaat uit diverse onderdelen, verdeeld over 2 dagen. De training wordt gegeven op het terrein van De Gasfabriek en start om 9.30 uur tot 16.30 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Aanmelden Boost Your Business

Doelgroep
De training Boost Your Business is bedoeld voor ondernemers die in de 5 afgelopen jaren met een onderneming zijn gestart.

Programma 
Voorafgaand aan de training wordt een e-scan uitgevoerd die direct inzicht geeft in jouw persoonlijke ondernemersprofiel.

Ochtend 1e vrijdag van de maand
Je start met een pitch van jezelf. Dit naar aanleiding van de inzichten die de e-scan jou heeft gegeven. Daarna gaan we aan de slag met het Business Model Canvas, waarbij we extra focussen op jouw klantsgementen en je waardepropositie. Aan het eind van deze ochtend heb jij op een transparante en overzichtelijke manier in kaart gebracht wat belangrijk is voor jouw onderneming.       

Middag 1e vrijdag van de maand        
Na een verzorgde lunch door De Gasfabriek gaan we met een praktische workshop in op het financiële gedeelte van jouw bedrijf. We sluiten iedere dag af met een ondernemersborrel op De Gasfabriek. Dus je vergroot meteen jouw netwerk!

Dag 2
Je bent flink aan de slag gegaan na de 1e Boost sessie. Net als alle andere ondernemers. We sparren hier samen over. Vervolgens krijg je to-the-point salestips hoe je meer omzet uit jouw onderneming kunt halen: nieuwe klanten werven, succesvol onderhandelen en meer omzet per klant.

Binnen 5 jaar stopt de helft van alle ondernemers! Daar wil jij toch niet bij horen? Goede coaching draagt bij aan jouw slagingskans. Schrijf je dus snel in voor de training Boost Your Business. Op 2 vrijdagen ga je samen met andere ondernemers aan de slag met jouw businessmodel en waardepropositie. Je kunt de opgedane kennis en inzichten direct toepassen en daarmee een boost geven aan jouw business. 

Aanmelden Boost Your Business

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.