Nieuws - 29 mei 17

Summerschool

Na de zomersluiting start het Ondernemershuis Deventer een zinderende nazomer met de Summerschool voor ondernemend Deventer. Met maar liefst vier interessante workshops nemen we jou, ondernemer, opgefrist de herfst in. Natuurlijk is het eind augustus eerst oogsttijd, dus daar beginnen we mee. Daarna kijken we financieel vooruit zodat je ook de rest van het jaar goed aan de slag kan. Tijdens de tweede week van de Summerschool ligt de focus op de kunst van het netwerken. Voor elke ondernemer belangrijk maar vaak o zo lastig... Wij gaan de uitdaging met je aan.... 

Dus, wil jij ook je zomer goed afsluiten en voor de rest van het jaar goed van het startblok af? Kom dan naar een of meerdere workshops van onze Summerschool.

WEEK 34: Thema - Oogsten en vooruitkijken

Dinsdagochtend 22 augustus: Oogsten; de balans opmaken en successen vieren

Laat samen met anderen de zon schijnen op je successen!

Tijdens deze verrassende workshop doen we het anders dan anders. In plaats van na de vakantie gewoon maar weer door te gaan met de normale gang van zaken, maken we eerst, samen met jou, de balans op. Welke donderwolken hingen het afgelopen jaar boven je hoofd en wanneer scheen de zon voor jouw bedrijf? 

Ingrid Klinkert en Marion van Wezel van De kracht van de verschillen geven je, met behulp van creatieve en vernieuwende werkvormen, de zonne-energie om jezelf weer op te laden en fris en gemotiveerd de herfst in te gaan.

Donderdagochtend 24 augustus: Vooruitkijken; regeren is vooruitzien

Als ondernemer is het nodig om te weten hoe je er financieel voorstaat en wat je nog moet doen om je jaardoelen te halen. Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je grip op de zaak zonder in de cijfers te verzuipen? In de Summerschoolworkshop “Regeren is vooruitzien” neemt Miranda Straver van Van Hanze bedrijfsadvies en business control je mee in de wereld van bedrijfskunde en cijfers om jou, de ondernemer, voor te bereiden op een zonnig najaar. 

WEEK 35: Thema - Netwerken 

Dinsdagochtend 29 augustus: Pitchen: de klik met je klant

Tijdens deze workshop neemt Annemieke Tissink van Puurst Ondernemersacademie je mee in de wereld van de marketing en het vinden van klanten op een manier die het beste bij jou past. Netwerken en pitchen voelt soms best onwennig. Ook al heb je al honderd keer gepitcht, je weet nooit zeker of het echt zo overkomt bij je klant zoals jij bedoeld hebt. Het liefst wil je dat iemand meteen overtuigd is van jouw toegevoegde waarde. Klinkt makkelijk, maar hoe doe je dat zonder te pushen of 'verkoperig' over te komen? Kom naar deze workshop en al je pitchtwijfels zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.. 

Donderdagochtend 31 augustus: Netwerken en Matchmaking

Marco Kok van MKB Deventer sluit de Summerschool af met een ochtend over netwerken in Deventer. Hij vertelt welke netwerken er in Deventer zijn en wat de do’s en de don’ts zijn binnen deze verschillende netwerken. Daarna zal hij een interactieve matchmakingsessie begeleiden. Naar aanleiding van jouw vraag over het Deventer bedrijvennetwerk zal hij samen met jou en de andere deelnemers nadenken over mogelijke matches met andere Deventer ondernemers. Dus geef op het aanmeldformulier aan waar je tegenaan loopt, met wat voor soort bedrijven je in contact wilt komen of bij welke organisatie je een ingang zoekt. Zo kunnen we samen nieuwe zaadjes planten, zodat er ook na de volgende zomer weer veel te oogsten is..

Inloop is vanaf 09.00 uur, de workshops beginnen van 09.30 tot 12.00.   

Contactformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
* Verplichte velden
Terug naar het overzicht