Nieuws - 24 oktober 17

Ondernemers gaan kennis delen in de binnenstad

Vorige week was het dan eindelijk zover: het was tijd om het buddyproject voor ondernemers van de Deventer binnenstad officieel af te trappen! Dit project is een belangrijk onderdeel van het Plan van Aanpak voor het Deventer centrum.

In opdracht van binnenstadsmanager Peter Brouwer is Anne Kemmink, bedrijfsadviseur bij het Ondernemershuis, aan de slag gegaan om ondernemers uit de binnenstad bij dit project te betrekken. Het doel van dit project is om kennis te delen en zo een hecht netwerk op te zetten waar iedereen van elkaars ervaringen gebruik kan maken. De opzet is om een ervaren ondernemer aan een starter te koppelen.

Eerste kennismaking
Tijdens de eerste kennismaking is met elkaar besproken hoe dit project in de praktijk vorm zal moeten krijgen. Verder werd er natuurlijk stil gestaan bij zaken als de huidige uitstraling van de winkels in Deventer; hoe presenteer je je online maar ook hoe je ervoor zorgt dat iemand zich op zijn gemak voelt in je winkel en weer bij je terug komt. Gedurende de avond werd merkbaar dat de deelnemers daar verschillende opvattingen over hebben, maar dat er ook ruimte en bereidheid is om van elkaar te leren.

Gedurende het najaar gaan de deelnemende ondernemers elkaar bezoeken en nader kennis met elkaar maken. In januari zal er een evaluatie plaatsvinden en een besluit genomen worden over het vervolg hiervan.

Ondernemers uit de binnenstad, ervaren of startend, die zich nog willen opgeven voor dit mooie project kunnen contact opnemen met Anne Kemmink; anne kemmink@outlook.com.

 

Terug naar het overzicht