Nieuws - 12 juni 17

Kom proeven aan je eigen ondernemerschap!

 

Kom proeven aan je eigen ondernemerschap!

Ondernemershuis Deventer organiseert op dinsdagavond 27 juni een workshop voor iedereen die plannen heeft om een eigen bedrijf te beginnen of onlangs is gestart. Tijdens deze workshop maken de deelnemers kennis met voor een ondernemer belangrijke onderwerpen. Zo kun je alvast ‘proeven’ van de workshops die dieper op de onderwerpen zullen ingaan. 

Ondernemerswerkplaats
Het Ondernemershuis heeft speciaal voor - aanstaande -ondernemers de Ondernemerswerkplaats opgezet. Hier is iedereen welkom om zijn of haar bedrijfsideeën uit te werken tot een goed plan, dat de kans op een geslaagde onderneming sterk vergroot. En je krijgt daarbij deskundige hulp van specialisten op hun vakgebied. Deze deskundigen hebben ook hun eigen onderneming, dus ze weten precies wat er allemaal nodig is om een eigen bedrijf tot een succes te kunnen maken.

De Ondernemerswerkplaats bestaat uit vier workshops.

  • Tijdens Concept gaat je aan de slag met het DNA van je bedrijf: De deelnemer formuleert antwoorden op de vragen: Voor wie, wat, met wie en waarom?
  • Marketing behandelt vragen als: Wat is je producten/dienstenrange en beantwoordt die aan de vraag van je doelgroep? Wie is/zijn je doelgroep(en) eigenlijk en hoe bereik je deze?
  • Verdienmodel en Financieel besteedt aandacht aan kwesties als: Wat ga je verdienen met je activiteiten? Wat kost het en wat levert het op?
  • Tijdens Sales werkt de ondernemer aan een vliegende start van zijn/haar bedrijf. 

 

Wil jij ook een keer vrijblijvend proeven van het spannende ondernemerschap? Kom dan naar onze proeverij Ondernemerswerkplaats. Meld je vooraf aan via onze website. Deelname is kosteloos!

Workshop: Proeverij Ondernemerswerkplaats
Datum:       Dinsdag 27 juni 2017
Inloop:       19.00 uur
Tijd:            19.30 - 21.30 uur. Daarna borrel.
Locatie:      Ondernemershuis Deventer, Zutphenseweg 6 (terrein oude gasfabriek)

 

 

Terug naar het overzicht