Nieuws - 14 februari 17

Het Ondernemershuis Deventer is verhuisd

Het Ondernemershuis Deventer is per op 1 februari verhuisd naar het voormalig gasfabriekterrein aan de Zutphenseweg 6 in Deventer. Het heeft haar intrek genomen in het voormalig Essentpand.

De afgelopen 5 jaren was het Ondernemershuis gevestigd aan de HG Gooszenstraat en heeft zich daar ontwikkeld tot een stichting die bijdraagt aan het lokale economisch klimaat en (pré)starters en kleine gevestigd ondernemers met een kleine beurs helpt. In toenemende mate werkt het Ondernemershuis als niet concurrerende stichting samen met marktpartijen.

Meer mogelijkheden

Het Ondernemershuis verhuist naar de Gasfabriek om vorm te geven aan een aangepaste manier van werken. Het Ondernemershuis realiseert projecten gericht op het aanjagen van het economisch klimaat, met focus op startende ondernemers. Samenwerking met de Gasfabriek en het Business Innovatie Centrum zorgt voor nog betere kansen voor startende ondernemers. Naast de al bestaande partnerschappen met MKB Deventer, Saxion Centrum voor Ondernemerschap, ROC Aventus, het GROS en de gemeente Deventer.

De oude locatie voldeed niet meer. In de Gasfabriek kan het Ondernemershuis als netwerkorganisatie projecten aanjagen en starten. Er ontstaat een ondernemerswerkplaats waar (pré)startende ondernemers en klein MKB samen succesvol worden. In de werkplaats kun je terecht met vragen over concept, verdienmodel, bedrijfsfinancien, marketing en sales. Daarnaast vind je er spreekuren van professionals. En ben je van harte welkom voor een informatie & advies gesprek. Het grote voordeel voor klanten is dat de drempel om je ondernemerschap en netwerk te komen versterken nog lager wordt door de inrichting van de ondernemerswerkplaats.

Meer kunnen doen voor ondernemers

De nieuwe locatie is ingericht om meer te leren van elkaar met professionele ondersteuning vanuit de markt. Het Ondernemershuis kan dit op deze locatie beter regisseren, faciliteren en organiseren. Het Ondernemershuis, waarin ondernemers, overheid en onderwijs vertegenwoordigd zijn, geeft hier nog beter vorm aan de neutrale onafhankelijke spilfunctie die het heeft ten aanzien van het aanjagen van het economisch klimaat.

De verbinding die het Ondernemershuis realiseert zorgt dat marktpartijen samen met het Ondernemershuis sneller en beter projecten kunnen realiseren die helpen om de doelstellingen van het Ondernemershuis te realiseren. We verwachten dat de impact van het Ondernemershuis op de lokale economie met deze nieuwe locatie nog groter wordt. Op dit moment werkt het Ondernemershuis al nadrukkelijk samen met 15 bedrijven en ZP’ers die, als bedrijfsadviseurs, invulling geven aan de coaching en begeleiding van de doelgroepen van het Ondernemershuis.

Heb je een idee dat bijdraagt aan de doelen van het Ondernemershuis, kom dan met ons praten. We kunnen dan samen kijken of, en hoe we dat kunnen realiseren.


Terug naar het overzicht
Het Ondernemershuis Deventer verhuist naar het voormalig gasfabriekterrein