Nieuws - 11 juni 19

De gezichten van het Ondernemershuis

Het Deventer Ondernemershuis is een dynamische organisatie die de afgelopen twee jaren erg is gegroeid. De dames Marie Louise Ankersmit en Marianne Rademakers van het secretariaat leiden alle navenant toegenomen administratieve en organisatorische zaken in goede banen en vormen hiermee de spil van het Ondernemershuis.

Voor de klanten zijn zij meestal de eerste contactpersoon. 'Alle telefoontjes en mails met de meest uiteenlopende vragen komen bij ons binnen en wij zorgen ervoor dat deze bij de juiste persoon terecht komen. Dat is soms snel schakelen! Ook ontvangen wij klanten en relaties, plannen we afspraken en reserveren we ruimtes. Daarnaast ondersteunen wij de bedrijfsadviseurs in hun werkzaamheden. Voor de klanten en voor de bedrijfsadviseurs zijn we vaak het luisterend oor', aldus de beide dames.

Activiteiten en klantsysteem
Wanneer startende ondernemers gaan deelnemen aan bijeenkomsten voor het opzetten van een concept ondernemersplan, een verdienmodel, de verkoop of promotie verzorgen Marie Louise en Marloes alle aanmeldingen en de voortgangsbewaking van alle afspraken die daarbij horen.
'Samen zorgen we voor het up-to-date houden van het klantinformatiesysteem en dat alle trajecten die de startende ondernemers volgen, goed worden geregistreerd.
Daarbij hoort ook het bijhouden en invoeren van de projectadministratie in ons klantsysteem en het bewaken van de voortgang daarvan. Wij vinden het heel leuk om het begeleidingstraject voor ondernemers in spé vanaf het begin mee te maken en bedrijven te zien starten en groeien. Het Ondernemershuis kan hen net het extra zetje geven om als zelfstandige te gaan starten, daar werken we graag aan mee.' 

 

Terug naar het overzicht
De gezichten van het Ondernemershuis