Nieuws - 05 maart 18

Campagnebus D66 bezocht ondernemend Deventer op Gasfabriekterrein

 

“Deventer mag ambitieuzer zijn” is de campagneslogan van D66 Deventer voor de gemeente­raadsverkiezingen op 21 maart. Het Gasfabriekterrein is voor D66 afdeling Deventer en de landelijke Campagnebus van D66 een uitgelezen plek om hierover met Deventer in gesprek te gaan.

Op maandag 5 maart werd de Haagse D66-delegatie ontvangen in het apparatenhuis. Paul Blankhorst van de Gasfabriek sprak in zijn inleiding over de Gasfabriek Campus en het innovatiecentrum. Marco Kok (MKB-Deventer) en Alfred Liefers (het ondernemershuis) vertelden aansluitend over de ambitiekaart van de Deventer ondernemers en hoe er wordt gewerkt aan een loket waar ondernemers elkaar treffen en plannen smeden voor business innovatie en toekomstbestendig ondernemerschap in Deventer.

Het gasfabriekterrein is als broedplaats voor startende ondernemers een belangrijke aanjager voor nieuwe werkgelegenheid. Jan Schuring is er, als lijstrekker van D66 Deventer, trots op dat dit eerder verloederde en vervuilde terrein deze transformatie doormaakt. Het maakt zichtbaar dat we in Deventer goud in handen hebben, dat door hard werken gaat glanzen. Deventer mag ambitieuzer zijn!

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht