Nieuws

06 maart 2018

Ben jij voorbereid op de AVG?

Graag nodigen wij je uit voor een van de twee bijeenkomsten van 'Checkjedatalek.nl' over de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG).
28 februari 2018

Vind de subsidies voor jouw bedrijf!

Vind de subsidies voor jouw bedrijf!Woensdag 7 maart a.s. is Claudie Schröder weer in het hoofdgebouw van de Gasfabriek om jou te helpen met het vinden van subsidies voor jouw bedrijf.
04 januari 2018

Erik Molenaar heft een Wagging Finger naar de grote distilleerderijen

We hebben Erik Molenaar van Wagging Finger geinterviewd. Erik Molenaar heft een Wagging Finger naar de grote distilleerderijen Erik Molenaar was ambtenaar met een grote passie voor gedestilleerd.
05 maart 2018

Campagnebus D66 bezocht ondernemend Deventer op Gasfabriekterrein

  “Deventer mag ambitieuzer zijn” is de campagneslogan van D66 Deventer voor de gemeente­raadsverkiezingen op 21 maart.
27 februari 2018

Sallandse Dialoog bijeenkomsten

Graag informeren wij jullie over een 3-tal activiteiten in de komende periode.  Ontbijtsessie 8 maart 2018 van 8.00 – 9.
02 maart 2018

Open Coffee

Vrijdag 9 maart a.s. is er weer een Open Coffee.Elke tweede vrijdag van de maand organiseert Open Coffee Deventer een netwerkbijeenkomst in Het Ondernemershuis. https://buff.ly/2EXH1PV
25 februari 2018

Hoe maak ik een goede Facebook-post

Afgelopen vrijdag was er in het 'Clubhuis' van het Ondernemershuis een workshop: Hoe maak ik een goede Facebook-post?Deze workshop werd verzorgd door Contentcooking. Hier een kleine impressie.
JV-mobiliteitsservice van Jos Vloedgraven groeit hard
02 maart 2018

JV-mobiliteitsservice van Jos Vloedgraven groeit hard

JV-mobiliteitsservice van Jos Vloedgraven groeit hardJos Vloedgraven begon in 2016 voor zichzelf, nadat hij 17 jaar in loondienst bij een bergingsbedrijf had gewerkt.
19 februari 2018

Deventer Adviseurs inloopspreekuur

Deventer Adviseurs inloopspreekuur is er weer op woensdag 21 februari a.s. Kon je maar klankborden met meer deskundigen tegelijk… Dat kan, met het ondernemersspreekuur van de Deventer Adviseurs!

Archief