WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Corona Helpdesk

Corona Helpdesk

website-coronahelpdesk

watkunjealsondernemerdoen

-> Contact de Corona Helpdesk

Bel, mail, of bezoek ons voor een luisterend oor en praktische ondersteuning. Telefoon: 0570 - 75 80 21. E-mail: info@ondernemershuis-deventer.nl. Adres: Zutphenseweg 6 (middelste gebouw bij De Gasfabriek).

-> Check de regelingen

- Check alle regelingen en hulp waar jouw onderneming gebruik van kan maken. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van het lokale (Deventer) en regionale aanbod (Stedendriehoek). We proberen deze zo actueel als mogelijk te houden. Je kunt ook de versoepelde bbz-regeling aanvragen. 

Het kabinet verlengt coronasteun ondernemers tot en met maart 2022. De meest actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Bij vragen over het steun- en herstelpakket corona kun je kijken op rijksoverheid.nl/steunpakket en bij de Kamer van Koophandel.

-> Boek een expert

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts. Juist in deze tijd is het fijn dat er iemand met je meekijkt en meedenkt. Er zijn tientallen professionals in Deventer die bereid zijn hun kennis gratis te delen. 

-> Boost your Business

De kans is groot dat jouw verdienmodel er in deze tijd anders uit moet zien. Dit is mogelijk ook het moment om je koers te verleggen. Doe mee aan de training Boost Your Business en ga samen met andere ondernemers aan de slag met je onderscheidend vermogen, businessmodel en omzet.  

Hoe sta jij er voor? Staat het water je aan de lippen? 
Stress en slapeloze nachten van het piekeren hoe nu verder? 
Je bent zeker niet de enige!

Duizenden ondernemers worden hard getroffen door de coronacrisis!  Kom op tijd in actie en voorkom problematische schulden. Deventer organisaties werken met de Corona helpdesk samen om ondernemend Deventer zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen tijdens de coronapandemie. 

De Corona Helpdesk wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer.  Wethouder Economie en Werk Thomas Walder hierover: “Met tijdige hulp willen we voorkomen dat ondernemers in de problemen komen. Bijvoorbeeld door samen naar hun businessmodel te kijken en waar nodig aan te passen. Soms biedt omscholing een uitkomst. En als er onvoldoende toekomst is, helpen we een ondernemer om gecontroleerd te stoppen.”

logo's-partners met lwloket en rabo

Lees in de verhalen van de Deventer ondernemers Guliz, Ernst, Lieke en Maarten hoe Ondernemershuis Deventer hen heeft kunnen ondersteunen. Wil jij dit ook, bel ons dan meteen.

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.