WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Regionale regelingen en partners

Op deze webpagina vind je een overzicht van alle steunmaatregelingen en hulp waar jouw onderneming gebruik van kan maken in Deventer en omgeving. 

Financieel

Loopbaan

Experts

Bbz uitkering aanvragen bij de gemeente Deventer

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je na 1 oktober 2021 te weinig inkomsten? Dan kun je een tijdelijke aanvulling op je inkomen krijgen vanuit de tijdelijke versoepelde Bbz-uitkering. Bbz is de bijstandsregeling voor zelfstandigen. Deze uitkering vult jouw inkomen aan tot het sociaal minimum. De tijdelijke Bbz-uitkering is een versoepeling van de reguliere Bbz. Op de website van de gemeente Deventer vind je meer informatie en kun je de Bbz-uitkering aanvragen.

Landelijk

Het kabinet verlengt coronasteun ondernemers tot en met maart 2022 (NOW en TVL). De meest actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Bij vragen over het steun- en herstelpakket corona kun je kijken op  rijksoverheid.nl/steunpakket en bij de Kamer van Koophandel.

Horeca

Heb je horeca-regelateerde vragen? Bel (0348 48 94 89) of mail (info@khn.nl) Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Op de website van KHN staat ook het CoronaHerstelPlan dat is aangeboden aan het kabinet. Je kunt natuurlijk ook je vraag delen met de Corona Helpdesk. Wij zetten je vraag dan door. 

logo's-partners met lwloket en rabo

coronahelpdesk

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.