WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Startup Ecosysteem Deventer

Startup Ecosysteem Deventer

In Deventer investeren we in een breed start-up en scale-up klimaat om meer snelgroeiende bedrijven naar Deventer trekken. Voor dit ecosysteem bieden Saxion en het Ondernemershuis Deventer hun eigen aanbod gebundeld aan en ontwikkelen ze een innovatieprogramma voor ondernemers die willen groeien. Jij dus? Laat het ons weten! 

Ondernemershuis Deventer en het Saxion Centrum voor Ondernemerschap versterken in opdracht van de provincie Overijssel het ecosysteem in Deventer. Met het ecosysteem willen we innovatieve en kansrijke starters, startups en scale-ups zoveel mogelijk laten groeien. Dit door een aantrekkelijk vestigings- en groeiklimaat te bieden. 

Het Startup Ecosysteem Deventer is er voor:

Startups

  • die begeleiding nodig hebben om investeerders aan te trekken
  • of het bedrijf naar een volgende fase willen (laten) begeleiden,

Bestaande bedrijven

  • die zien dat hun verdienmodel niet (meer) onderscheidend genoeg is
  • op zoek zijn naar kennis over nieuwe technologieën
  • of ondersteuning willen bij de omzetting naar een nieuw verdienmodel.

Het Startup Ecosysteem Deventer wil innovatieve en kansrijke starters, startups en scale-ups een aantrekkelijk en effectief ondersteuningsklimaat in Deventer bieden waardoor zij hun groeipotentie optimaal en succesvol kunnen realiseren. Dit leidt tot een aantrekkelijk vestigings- en groeiklimaat voor starters, startups en scale-ups.

Om dit te realiseren is er door de partners een ecosysteem opgezet waarin starters, startups en scale-ups geholpen worden op het gebied van kennis, netwerk en middelen.

Een startup-ecosysteem wordt gevormd door mensen en startups in hun verschillende stadia en verschillende soorten organisaties die samenwerken als een systeem om nieuwe startup-bedrijven te creëren en op te schalen.

Binnen Deventer gebeurt er al veel en zijn diverse partijen en communities actief die een grote verscheidenheid aan diensten aanbieden aan starters, startups en scale-ups. De aard, het doel en de werkwijze ervan kunnen sterk wisselen, maar leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan het ecosysteem.

Het Ondernemershuis Deventer en het Saxion Centrum voor Ondernemerschap komen samen met de provincie Overijssel met een uitvoering rondom het versterken van het ecosysteem. Daarnaast staan deze partijen in nauw contact met diverse complementaire organisaties die in de aanpakken betrokken worden op basis van hun dienst, expertise, netwerk of faciliteit. 

Klik hier om de hoogte te blijven van interessante updates!