WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Ga online meer verkopen met groeiprogramma voor het mkb

online groeiprogramma mkb Tijdens de coronacrisis zijn veel ondernemers door de lockdown min of meer noodgedwongen meer online te gaan verkopen. Ook na Corona zal online aankopen onderdeel blijven uitmaken van ons dagelijks bestaan. Zie deze digitalisering als kans om je services online uit te breiden. Volg het programma ‘Online groeiprogramma voor het MKB’ van Saxion en Ondernemershuis Deventer en weet na 20 weken precies hoe jij succesvol een extra online verkoopkanaal kunt toevoegen.

Open extra verkoopkanaal op internet
We laten dingen graag bezorgen, dat heeft de coronatijd wel bewezen. Maar er zullen altijd mensen zijn die liever fysiek langskomen voor het uitproberen en voelen van producten en persoonlijk contact. Dat zal niet snel veranderen. Met Omnichannel combineer je het beste van beide. Consumenten kopen namelijk vaker bij bedrijven die zowel een webshop als een fysiek verkooppunt hebben. Door het volgen van dit programma weet je precies hoe jij een online verkoopkanaal kan inrichten en dit als groeiversneller in kunt gaan zetten.

Versnel online je groei als MKB bedrijf
De combinatie van een fysiek verkooppunt met een online aanbod is ideaal. De aanwezigheid in het straatbeeld versterkt het online kanaal en vice versa. Ondernemers met zowel een online (clicks) als een fysiek verkooppunt (bricks) hebben dubbele kansen. De bricks beïnvloeden dus de clicks. In het ‘Online groeiprogramma voor het MKB’ leer je alles wat er komt kijken om een extra online verkoopkanaal in te richten en hoe je de juiste vertaalslag kunt maken van je eigen offline sfeer naar een online omgeving.

Lage kosten door bijdrage provincie
Het ‘Online groeiprogramma voor het MKB’ wordt je aangeboden door Saxion Centrum voor Ondernemerschap en Ondernemershuis Deventer met als doel om daarmee het vestigings- en groeiklimaat (ecosysteem) in Deventer te versterken. Dankzij een financiële bijdrage van de Provincie Overijssel betalen ondernemers slechts €295 voor het gehele programma (ter waarde van €1500).  

Zorg dat jij één van de 5 ondernemers bent die al op 28 februari kan starten met je online groei. Het programma duurt 20 weken. Meld je snel aan bij Ondernemershuis Deventer.