WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Programma's om te groeien als bedrijf

Kopie van Banner 3 (1063 x 500 px) Ondernemershuis Deventer en het Saxion Centrum voor Ondernemerschap gaan in opdracht van de provincie Overijssel het ecosysteem in Deventer versterken. 

Met het ecosysteem willen we innovatieve en kansrijke starters, startups en scale-ups zoveel mogelijk laten groeien. Dit door een aantrekkelijk vestigings- en groeiklimaat te bieden.

Wil jij je startup naar een volgende fase begeleiden?

Ben jij de eigenaar van een snel groeiende startup en bereik je de fase van een scale up? Laat je begeleiden door één van onze coaches.

Wil jij je bedrijf laten groeien?

Je wilt je bedrijf hard laten groeien. Maar hoe? Hoe vind je jouw formule voor succes? Achterhaal dit in een adviesgesprek met één van onze experts of neem je verdienmodel eens goed onder de loep met de training Boost Your Business. Bied jij aan wat je klanten echt willen? 

Wil jij een (extra) verkoopkanaal op internet? 

We laten dingen graag bezorgen, dat heeft de coronatijd wel bewezen. Maar er zullen altijd mensen zijn die liever fysiek langskomen voor het uitproberen en voelen van producten en persoonlijk contact. Met Omnichannel combineer je het beste van beide. Consumenten kopen namelijk vaker bij bedrijven die zowel een webshop als een fysiek verkooppunt hebben. Volg ons "Online groeiprogramma voor het MKB" en weet  precies hoe jij een online verkoopkanaal kan inrichten en dit als groeiversneller in kunt gaan zetten.