WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap

Dinsdag 4 oktober 2022

Blijf in beweging, en verander mee als ondernemer! De opkomst van e-commerce, veranderend consumentengedrag en meervoudige klantwaarde gaat razendsnel. Klanten 'lopen' 24/7 in en uit. Als ondernemer moetje op meerdere borden tegelijk schaken.

Leer in deze leergang hoe jij jouw onderneming toekomstgericht houdt, kunt groeien en je diensten steeds kunt laten aansluiten op wat de samenleving van jou verlangt.

Veranderingen dagen jou als ondernemer uit om op nieuwe klantbehoeften in te spelen met producten, services, diensten of kanalen. Dit biedt kansen voor innovaties en inkomstenstromen, met name op het gebied van ondernemerschap en duurzaamheid.

Toekomst Ondernemers die zich het best weten te vormen naar de nieuwe werkelijkheid en in staat zijn om echt onderscheidend vermogen te creëren, komen sterker uit de strijd en zijn de winnaars van morgen. Op 4 oktober 2022 start de leergang op een leslocatie in Apeldoorn en/of bij Ondernemershuis Deventer. De lessen zijn om de week op dinsdag van 18.30-21.30 uur.

Aanmelden

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Factuuradres (alleen invullen bij inschrijving voor betaald evenement)

JaNee
Verzend Sluiten