WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Informatieavond Leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap

Dinsdag 13 september 2022

Tijdens deze informatieavond krijg je meer informatie over de Leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap.

13 september - 18.30 tot 20.00 uur
Locatie: Ondernemershuis Deventer 

De opkomst van e-commerce, veranderend consumentengedrag en meervoudige klantwaarde gaat razendsnel. Klanten 'lopen' 24/7 in en uit. Als ondernemer moet je op meerdere borden tegelijk schaken.

Leer in de leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap hoe jij jouw onderneming toekomstgericht houdt, kunt groeien en je diensten steeds kunt laten aansluiten op wat de samenleving van jou verlangt. 

Veranderingen dagen jou als ondernemer uit om op nieuwe klantbehoeften in te spelen met producten, services, diensten of kanalen. Dit biedt kansen voor innovaties en inkomstenstromen, met name op het gebied van ondernemerschap en duurzaamheid. Lees hier meer informatie over de Leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap.

Toekomst

Ondernemers die zich het best weten te vormen naar de nieuwe werkelijkheid en in staat zijn om echt onderscheidend vermogen te creëren, komen sterker uit de strijd en zijn de winnaars van morgen. Op 4 oktober 2022 start de leergang op een leslocatie in Apeldoorn en/of bij Ondernemershuis Deventer. De lessen zijn om de week op dinsdag van 18.30-21.30 uur.

 

 

Toekomst gericht Ondernemen en Leiderschap

Aanmelden

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Factuuradres (alleen invullen bij inschrijving voor betaald evenement)

JaNee
Verzend Sluiten