WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Boost Your Business

Vrijdag 7 oktober 2022

Inspirerende Boost nodig? Meld je dan aan voor Boost Your Business. De training Boost Your Business bestaat uit verschillende onderdelen die worden begeleid door experts uit de vakgebieden ondernemerschap, businessmodellen, financiën en sales. 

Ga samen met enkele andere ondernemers aan de slag met je onderscheidend vermogen, je businessmodel en je omzet. Haal meer uit jezelf en jouw bedrijf!

Wie ben ik als ondernemer? Wie ben ik als onderneming? Leer jezelf kennen in de training Boost Your Business. Ontdek jouw onderscheidend vermogen, maak scherp wie jouw ideale doelgroep is en geef succesvol vorm aan jouw businessmodel. 

Inspirerend programma
Haal het maximale uit je onderneming. Ga aan de slag met je groeiambities, laat je inspireren en spar met andere ondernemers over vraagstukken waar je tegenaan loopt! 

Kies voor succes!   
We bieden jou de training Boost Your Business aan voor het scherpe tarief van € 295,00 excl. BTW. Dit is inclusief studiemateriaal, verzorgde lunch en een uitgebreide e-scan die direct inzicht geeft in jouw persoonlijke ondernemersprofiel. Kies voor succes en meld je snel aan.

Na ontvangst van je aanmelding sturen we zo snel mogelijk het complete programma toe.

Aanmelden

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Factuuradres (alleen invullen bij inschrijving voor betaald evenement)

JaNee
Verzend Sluiten