Ondernemerswerkplaats

Waardepropositie

Datum:
02 maart 20
Start tijd:
09:30 uur
Eind tijd:
12:30 uur
Locatie:
Prijs:

Nadat je een informatie- en adviesgesprek hebt gehad, ben je van harte welkom bij een van onze bijeenkomsten. 

Bedrijfsmodel en waardepropositie / Jij, je bedrijf en de waarde die je levert

Als (startende) ondernemer is het belangrijk om met een goed plan aan je bedrijf te werken. Het Business Model Canvas is een veelgebruikt model waarmee je een plan op 1 A4 kan onderbrengen, waarin alle voor jouw bedrijf relevante onderwerpen worden onderzocht en beschreven. Na de deelname aan alle ondernemerswerkplaatsen heb je dit plan af en kun je aan de slag met de (door)ontwikkeling van jouw bedrijf.

We starten in de ondernemerswerkplaats met 'Bedrijfsmodel en Waardepropositie', waarin we aandacht besteden aan jou als ondernemer en de kwaliteiten die je als ondernemer wel en niet hebt. Door je bewust te zijn van je kwaliteiten en de gebieden waarop je je wilt ontwikkelen of waarbij je hulp nodig hebt, vergroot je de kans van het slagen van je plannen.

Business Model Canvas

Vervolgens krijg je een korte uitleg van het Business Model Canvas waarmee we werken. Daarna gaan we eerst aan de slag met jouw waardepropositie. Met behulp van het waardepropositie canvas onderzoek jij vanuit het oogpunt van je klant, welke producten of diensten aansluiten bij de behoefte van jouw klant. Dit geeft je inzicht in de waarde die jij als ondernemer aan jouw klant levert en dus in datgene wat jij aan jouw klant wilt bieden.
Vanuit de waardepropositie vullen we daarna de bij deze workshop behorende onderdelen van het Business Model Canvas in.

 

 Deze workshop wordt gegeven door Marion van Wezel

Terug naar het overzicht
Waardepropositie