Ondernemerswerkplaats

Waardepropositie

Datum:
02 juni 20
Start tijd:
09:30 uur
Eind tijd:
12:30 uur
Locatie:
Zutphenseweg 6
Prijs:

Bedrijfsmodel en waardepropositie / Jij, je bedrijf en de waarde die je levert

Als (startende) ondernemer is het belangrijk om met een goed plan aan je bedrijf te werken. Het Business Model Canvas is een veelgebruikt model waarmee je een plan op 1 A4 kan onderbrengen, waarin alle voor jouw bedrijf relevante onderwerpen worden onderzocht en beschreven. Na de deelname aan alle ondernemerswerkplaatsen heb je dit plan af en kun je aan de slag met de (door)ontwikkeling van jouw bedrijf.

We starten in de ondernemerswerkplaats met 'Bedrijfsmodel en Waardepropositie', waarin we aandacht besteden aan jou als ondernemer en de kwaliteiten die je als ondernemer wel en niet hebt. Door je bewust te zijn van je kwaliteiten en de gebieden waarop je je wilt ontwikkelen of waarbij je hulp nodig hebt, vergroot je de kans van het slagen van je plannen.

Business Model Canvas

Vervolgens krijg je een korte uitleg van het Business Model Canvas waarmee we werken. Daarna gaan we eerst aan de slag met jouw waardepropositie. Met behulp van het waardepropositie canvas onderzoek jij vanuit het oogpunt van je klant, welke producten of diensten aansluiten bij de behoefte van jouw klant. Dit geeft je inzicht in de waarde die jij als ondernemer aan jouw klant levert en dus in datgene wat jij aan jouw klant wilt bieden.
Vanuit de waardepropositie vullen we daarna de bij deze workshop behorende onderdelen van het Business Model Canvas in.

 

 Deze workshop wordt gegeven door Marion van Wezel

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonummer
Waar schrijf je je voor in?
Datum

Privacy beleid van Stichting Ondernemershuis Deventer:

Stichting Ondernemershuis hecht veel belang aan uw privacy. Daarom houden wij ons aan de wettelijke verplichtingen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG) en gaan wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan een van onze activiteiten, dan gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor de organisatie van dat evenement. Na afloop verwijderen wij uw gegevens uit onze registraties.

In het Privacy Statement op onze website leest u meer over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Ondernemershuis Deventer, dan kunt u zich elders op deze website aanmelden voor onze digitale Nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ondernemershuis-deventer.nl.

* Verplichte velden
Terug naar het overzicht
Waardepropositie