Vindsubsidies -workshop alternatieve financieringen

Datum:
03 april 19
Start tijd:
10:00 uur
Eind tijd:
11:30 uur
Locatie:
Gasfabriek
Prijs:
Kosteloos

Het subsidielandschap is groot en uitgestrekt, maar als je weet waar je moet zijn en hoe je er kunt komen, biedt het enorm veel kansen. Tijdens deze workshop laten Claudi Schröder en Martijn Croon zien waar de kansen en mogelijkheden liggen. De ervaring en expertise die Vindsubsidies op dit gebied in huis heeft, willen ze graag met je delen tijdens een informatieve en inspirerende workshop vol eye-openers en triggers! Meld je dus snel aan voor deze workshop aan via het formulier.

‘Mijn naam is Claudi Schröder, Accountmanager bij Vindsubsidies en Martijn Croon is Senior Consultant. Onze passie ligt in het ondersteunen van ondernemers en instellingen die ambitieuze plannen willen omzetten in realiteit. Subsidies kunnen hier een geweldige bijdrage aan leveren. Vindsubsidies heeft vestigingen in Utrecht, Enschede en in Deventer in de Leeuwenbrug.

Samen met het Ondernemershuis hebben we de afgelopen jaren een mooie samenwerking opgebouwd en diverse ondernemers uit deze regio kunnen helpen. Dit komt o.a. door het digitale subsidieloket dat aangeboden wordt door o.a. MKB Deventer, https://bedrijven.vindsubsidies.nl/deventer. Hier kun je je als ondernemer kosteloos registreren en in de database zoeken naar subsidieregelingen die passen bij je project.'


www.vindsubsidies.nl

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonummer
Waar schrijf je je voor in?
Datum

Privacy beleid van Stichting Ondernemershuis Deventer:

Stichting Ondernemershuis hecht veel belang aan uw privacy. Daarom houden wij ons aan de wettelijke verplichtingen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG) en gaan wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan een van onze activiteiten, dan gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor de organisatie van dat evenement. Na afloop verwijderen wij uw gegevens uit onze registraties.

In het Privacy Statement op onze website leest u meer over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Ondernemershuis Deventer, dan kunt u zich elders op deze website aanmelden voor onze digitale Nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ondernemershuis-deventer.nl.

* Verplichte velden
Terug naar het overzicht
Vindsubsidies -Workshop alternatieve financieringen