Retailmarkt van Deventer

Retailmarkt van Deventer

Datum:
09 oktober 19
Start tijd:
16:00 uur
Eind tijd:
19:30 uur
Locatie:
locatie wordt binnenkort bekendgemaakt
Prijs:

Uitnodiging Retailmarkt 9 oktober 2019

Ondernemen in een bruisende stad die zich profileert als topspeler in het oosten van Nederland, met een verzorgingsgebied van ruim 300.000 consumenten en een 1250-jarige historie als bloeiende Hanzestad heeft – wie wil dat nou niet? Daarom nodigen we u van harte uit voor de eerste Retailmarkt van Deventer op 9 oktober 2019.

Stichting Deventer binnenstadmanagement (SDBM) organiseert in samenwerking met de gemeente Deventer, Ondernemershuis Deventer en MKB Deventer op woensdag 9 oktober deze Retailmarkt om franchisebedrijven, franchisenemers, (startende) ondernemers bij elkaar te brengen. Deventer is een bloeiende en groeiende handelsstad met een centrale positie in het oosten van Nederland. Er ligt veel groeipotentieel, ondernemers en vastgoedeigenaren zoeken vaak de samenwerking met elkaar op en gezamenlijk worden er veel activiteiten opgezet om de consument te boeien en te binden.

Nú is het moment om in te springen in deze kansrijke markt en een (tweede) vestiging te openen of te verhuizen: Deventer staat op de 18e plaats in de top 100 in Vitaliteitsbenchmark (GoudappelCoffeng) van grootste centrumgebieden van Nederland. Het fraaie historische karakter levert Deventer een 7e plek in deze ranglijst. In 2018 trok de Hanzestad bijna 3 miljoen toeristische bezoekers die samen ruim € 134 miljoen euro in Deventer besteedden.

Op de Retailmarkt krijgen grote en kleine retailbedrijven en -ondernemers uit het land de mogelijkheid om in contact te komen met ondernemers en franchisenemers. Er geldt een bijdrage van € 100,- per stand, waarvoor zowel de stands als de catering als de promotie worden verzorgd.

Loopt u al warm voor deze kansrijke Retailmarkt? De markt vindt plaats op woensdag 9 oktober tussen 16:00 en 19:30. De exacte locatie in de Deventer binnenstad wordt binnenkort bekendgemaakt. U kunt zich via e-mail aanmelden bij Renate Smit-Veld via r.smit-veld@ondernemershuis-deventer.nl of via 06 19 34 25 61. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via deze contactgegevens. 

Noteert u 9 oktober alvast in uw agenda? Graag tot dan op de Retailmarkt in Deventer!

 

 

Terug naar het overzicht