Open Coffee

Datum:
14 juni 19
Start tijd:
10:00 uur
Eind tijd:
12:00 uur
Locatie:
Prijs:

Een goed netwerk start met een kop koffie (of thee). Elke tweede vrijdag van de maand zet Open Coffee Deventer van 10.00 tot 12.00 uur de deuren in het Ondernemershuis open voor ondernemers en zelfstandige professionals.

Elke bijeenkomst heeft een thema dat inspireert, je inzichten geeft en je kennis op het gebied van ondernemerschap vergroot. En je maakt contact met anderen waarmee je van gedachten kunt wisselen.

Op 14 juni a.s. vindt de laatste Open Coffee voor de zomervakantie plaats. We sluiten een succesvol jaar Open Coffee Deventer 2019 af met een energieke speeddate en een cadeauboxen actie.

Voor de cadeauboxen actie kunnen minimaal 5 ondernemers een gratis dienst of product aanbieden aan de bezoekers op 14 juni. Iedere bezoeker ontvangt 2 kaartjes om in de cadeaubox naar wens te doen. Aan het einde van de bijeenkomst zal één van de organisatoren van Open Coffee per box 1 gelukkige winnaar trekken.

Wil jij jouw dienst of product gratis beschikbaar stellen? Laat het ons dan heel snel weten door een mail naar ocdeventer@gmail.com te sturen. Uiteraard krijg je van alle andere ondernemers die geïnteresseerd waren in jouw product of dienst de namen zodat je met deze ondernemer nog eens in gesprek kunt.

Kom kennis delen en verras elkaar met nieuwe ideeën onder het genot van vers gezette koffie en thee. Wederom helemaal gratis! De koffie en thee, en de locatie wordt aangeboden door het Ondernemershuis.

Annemieke ter Avest, Frans Ruiter, Tys Damhuis en Wilma Licht

Terug naar het overzicht
Open Coffee