Iedere maand een ander Thema

Open Coffee

Datum:
12 oktober 18
Start tijd:
10:00 uur
Eind tijd:
12:00 uur
Locatie:
Zutphenseweg 6, Deventer
Prijs:
Kosteloos

Goed netwerken start met een kop koffie (of thee). In het Ondernemershuis Deventer zet Open Coffee Deventer elke tweede vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur de deuren open voor ondernemers.  Je kunt kennis maken met andere ondernemers en voor elke bijeenkomst wordt een spreker rondom een thema uitgenodigd.  

Elke bijeenkomst heeft een thema die je inzichten geeft en je kennis op het gebied van ondernemerschap vergroot. En je maakt contact met anderen waarmee je van gedachten kunt wisselen.

 Tijdens Open Coffee Deventer op vrijdag 12 oktober vertelt Tamara Ranty hoe zij tegen sales aankijkt: Sales is meer dan een verkoopverhaal. Het is en blijft mensenwerk. Ze geeft tips hoe jij als ondernemer aansluiting kan maken met je potentiële klant en tegelijkertijd salesgericht blijft zonder het contact met jezelf en de waarde van je product of dienst te verliezen. Tamara laat zien hoe je vanuit je hart kunt ondernemen en verbinden.

Tamara Ranty is eigenaar van PersonalSense en heeft haar expertise doorontwikkeld naar trainingen en coaching van GroeiLAB. Als salestrainer, coach en mens is zij altijd op zoek naar hoe het nog beter kan en hoe zij nog beter aan kan sluiten bij haar deelnemers.

Na deze pitch van Tamara is er volop ruimte om te netwerken.

Kom je ook een kop koffie (of thee) met ons drinken?

Frans Ruiter, Annemieke ter Avest en Wilma Licht

Open Coffee Deventer vindt plaats in het Ondernemershuis Deventer, Zutphenseweg 6, Deventer.

Deelname en parkeren is gratis.

 

 

Terug naar het overzicht