Ondernemerswerkplaats

Marketing

Datum:
08 juli 19
Start tijd:
09:30 uur
Eind tijd:
12:30 uur
Locatie:
Prijs:

Viral gaan met jouw Business?

Nadat je deze workshop hebt gevolgd weet je precies waar jouw marketingkansen liggen. Wil je meer leads binnenhalen en toekomstige klanten laten zien dat jij de expert bent binnen jouw vakgebied? Dan ben je bij deze workshop aan het juiste adres!

De workshop bestaat uit twee onderdelen. Allereerst zullen we ons focussen op jouw unieke verhaal. In groepsverband zul je hier ontdekken wat jouw businessmodel anders maakt dan die van jouw concurrenten. Dit wordt vervolgens vertaald naar een aantrekkelijke boodschap die de basis vormt van al jouw marketinguitingen.

Na de pauze gaan we écht aan de slag! Je leert hoe je jouw boodschap vertaald naar specifieke middelen. De focus ligt hierbij op digitale marketing en het bouwen van een merk. Het bouwen van een website, socialmediastrategie, SEO en het meetbaar maken van je inspanningen zijn onderdelen waar jij over gaat leren.

Wil je dat klanten jou gaan benaderen in plaats van andersom? Dan ben je van harte welkom bij de marketingworkshop!

De workshop wordt gegeven door Mischa Groenen van de Brandeniers.

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonummer
Waar schrijf je je voor in?
Datum

Privacy beleid van Stichting Ondernemershuis Deventer:

Stichting Ondernemershuis hecht veel belang aan uw privacy. Daarom houden wij ons aan de wettelijke verplichtingen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG) en gaan wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan een van onze activiteiten, dan gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor de organisatie van dat evenement. Na afloop verwijderen wij uw gegevens uit onze registraties.

In het Privacy Statement op onze website leest u meer over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Ondernemershuis Deventer, dan kunt u zich elders op deze website aanmelden voor onze digitale Nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ondernemershuis-deventer.nl.

* Verplichte velden
Terug naar het overzicht
Marketing