Grote netwerkbijeenkomst met Nederlands kampioen pitchen

Datum:
04 maart 19
Start tijd:
00:00 uur
Eind tijd:
00:00 uur
Locatie:
Prijs:

Op maandag 4 maart is de vestiging van Office Centre Deventer (voorheen Staples) het decor van een grote netwerkbijeenkomst waarvoor alle leden van MKB Deventer en alle Deventer zzp'ers zijn uitgenodigd. Nederlands kampioen pitchen Jouri Schoemaker vertelt je op deze avond hoe je het beste je eigen onderneming kunt pitchen. Aansluitend is er en netwerkborrel gecombineerd met interessante productpresentaties.

Programma

  • Jouri Schoemaker, Nederlands kampioen pitchen

'Mijn naam is Jouri Schoemaker, 27 jaar oud en ik ben ondernemer achter Shake-on (een internationale hightech startup), oprichter van Groen’s Paradijs (een ouderenzorg-concept waarmee we 2e werden bij het Beste Zorgidee van NL) én sinds 2016 Nederlands Kampioen Pitchen. Voor mij is stap één van elk van mijn ondernemingen: de pitch!

Mijn filosofie is om zo vroeg mogelijk naar buiten te gaan, je idee te pitchen en feedback te vergaren van potentiële klanten, partners en experts. Zo vergaar je de benodigde kennis om je product/service succesvol in de markt te zetten. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje, geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Sinds ik het NK Pitchen heb gewonnen geef ik lezingen en trainingen aan zowel ondernemers als accountmanagers, journalisten als marketeers, studenten als recruiters; pitchen is waardevol voor iedereen die zijn ideeën wil realiseren! Ik zal u in een interactieve sessie alles vertellen over - én met u aan de slag gaan voor - uw perfecte persoonlijke pitch. Mijn eigen credo is Life’s a pitch. Onder die naam kun je ook mijn video’s en referenties vinden: www.lifesapitch.eu.' 

  • Netwerkborrel met productpresentaties

Tijdens de aansluitende netwerkborrel volgen allerlei interessante productpresentaties. Beveiligingsbedrijf Eset zal bijvoorbeeld laten zien hoe je je eenvoudig en simpel kunt wapenen tegen virussen en malware.

Kortom, het wordt een erg interessante avond. Aanmelden kan via de website van MKB Deventer.

Terug naar het overzicht