Inloopspreekuur Vindsubsidies

Datum:
04 december 19
Start tijd:
09:30 uur
Eind tijd:
12:30 uur
Locatie:
Zutphenseweg 6, Deventer / Ondernemershuis
Prijs:
kosteloos

Vindsubsidies voortaan één keer per maand in de Gasfabriek

Vanaf februari houdt Vindsubsidies elke eerste woensdag van de maand spreekuur op de begane grond in de voormalige Gasfabriek (hoofdgebouw). Van 9.30 uur tot 13.00 uur is accountmanager Claudi Schrőder aanwezig om ondernemers te woord te staan die willen weten of hun werkzaamheden, activiteiten of plannen misschien wel voor een subsidie in aanmerking komen.

Vrijblijvende kennismaking
Het eerste contact is een kennismakingsgesprek. Als jouw verhaal kansrijk lijkt, koppelt Claudi de subsidie-aanvrager aan een consultant van Vindsubsidies die veel ervaring heeft op het desbetreffende vakgebied. Vindsubsidies heeft subsidie-ervaring op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau. De organisatie is bovendien vertrouwd met alle belangrijke branches en elk type regeling. Dat levert veel op.

Wanneer Vindsubsidies aan de gang gaat met jouw subsidieaanvraag, dan kun je rekenen op: een scorende aanvraag, maximale gunning van gelden, tijdige indiening en administratieve ondersteuning. Tegelijkertijd onderhoudt Vindsubsidies het contact met de subsidieverstrekker en ondersteunen ze het subsidietraject met handige managementtools.

De organisatie werkt op no cure no pay basis. Dus pas als de subsidie-aanvraag succesvol is afgerond ontvangt Vindsubsidies een succes fee.

Afspraak en binnenlopen
Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen tijdens het spreekuur maar, als je vooraf met Claudi contact opneemt, kan zij zich alvast op je bezoek voorbereiden.

Bel Claudi Schrőder op 06-83444911 of mail naar claudi.schroder@vindsubsidies.nl.
www.vindsubsidies.nl

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonummer
Waar schrijf je je voor in?
Datum

Privacy beleid van Stichting Ondernemershuis Deventer:

Stichting Ondernemershuis hecht veel belang aan uw privacy. Daarom houden wij ons aan de wettelijke verplichtingen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG) en gaan wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan een van onze activiteiten, dan gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor de organisatie van dat evenement. Na afloop verwijderen wij uw gegevens uit onze registraties.

In het Privacy Statement op onze website leest u meer over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Ondernemershuis Deventer, dan kunt u zich elders op deze website aanmelden voor onze digitale Nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ondernemershuis-deventer.nl.

* Verplichte velden
Terug naar het overzicht
Inloopspreekuur Vindsubsidies