Deventer Adviseurs

Inloopspreekuur

Datum:
19 september 18
Start tijd:
09:00 uur
Eind tijd:
11:00 uur
Locatie:
Zutphenseweg 6, Deventer
Prijs:
kosteloos

Soms heeft u als ondernemer behoefte aan een klankbord. Maar weet één adviseur wel alles te vertellen? Kon u maar klankborden met meer deskundigen tegelijk… Dat kan, met het ondernemersspreekuur van de Deventer Adviseurs! In dit ondernemersspreekuur slaat u in één keer een jurist, notaris, verzekeringsdeskundige én een accountant aan de haak. Gratis.

Of je nu een beginnend of gevestigd ondernemer bent, je moet van alle markten thuis zijn. Verstand hebben van marketing en inkoop maar ook van verzekeringen of belastingen. Juist op die laatste gebieden verandert er nogal eens wat en je kunt nu eenmaal niet alles zelf bijhouden.

Hoe prettig kan het dan zijn om op z’n tijd een deskundige te kunnen raadplegen? Dat er een vaste locatie is waar je adviseurs van uiteenlopende disciplines kunt spreken?

Dat kan dus door het instellen van het inloopspreekuur bij Ondernemershuis Deventer. Tijdens dit ondernemersspreekuur kun je, zonder kosten, in gesprek gaan met een jurist, notaris, verzekeringsdeskundige of een accountant!

Dus heb je, als ondernemer, vragen op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsrecht, crowdfunding, verzekeringen, boekhouding, bedrijfsadvisering, fiscaliteiten, samenwerkingsvormen of testamenten of behoefte aan een second opinion? Kom dan vooral langs!

Wie zijn jouw Deventer Adviseurs?

Alle vier zijn ze zeer ervaren op hun vakgebied, het organiseren van inloopspreekuren en het geven van presentaties voor ondernemers.

Teus Brunekreeft, accountant, Accoris ondernemersservice:

“Juist vanwege onze jarenlange ervaring weten wij heel goed waar ondernemers soms van wakker kunnen liggen. Wij willen heel graag helpen en maken daarom elke week tijd vrij voor de Deventer ondernemer.”

Eric de Ridder, verzekeringsdeskundige, Postma van de Graaff verzekeringen:

“De bedoeling is dat je tijdens die twee uur op woensdagochtend met ons, zonder enige verplichting of kosten, kunt sparren. Of je nu starter bent of een gevestigd ondernemer. En dat het hele jaar door. Is er daarna behoefte aan een of meer vervolggesprekken, dan maak je daar met de desbetreffende adviseur afspraken over.”

Brigitte Siesling, advocaat, Van Overbeek de Meyer cs advocaten I mediators:

“Om nog beter te worden gevonden hebben we ons spreekuur verplaatst naar de locatie van het Ondernemershuis.

Eelco Opbroek, notaris, Opbroek Netwerk Notarissen:

“Naast het spreekuur willen we ook informatieavonden voor ondernemers gaan verzorgen over actuele onderwerpen, daar is echt behoefte aan.”

Linda Vaneker, online media, L!N online marketing:

"Heel graag help ik bij jullie ondernemersvragen over online media. Dit kan op het gebied van een website, LinkedIn, Facebook en Instagram".

Het is duidelijk: de adviseurs hebben er zin in. Blijf dus als ondernemer niet onnodig rond lopen met je vragen op hun vakgebied maar kom naar het ondernemers inloopspreekuur.

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonummer
Waar schrijf je je voor in?
Datum

Privacy beleid van Stichting Ondernemershuis Deventer:

Stichting Ondernemershuis hecht veel belang aan uw privacy. Daarom houden wij ons aan de wettelijke verplichtingen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG) en gaan wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan een van onze activiteiten, dan gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor de organisatie van dat evenement. Na afloop verwijderen wij uw gegevens uit onze registraties.

In het Privacy Statement op onze website leest u meer over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Ondernemershuis Deventer, dan kunt u zich elders op deze website aanmelden voor onze digitale Nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ondernemershuis-deventer.nl.

* Verplichte velden
Terug naar het overzicht